No cure no pay:
Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Heb jij PTSS en wil je letselschade claimen?

Mensen die lijden aan een posttraumatische stressstoornis zijn natuurlijk vooral bezig met het herstel hiervan. Maar wist jij dat je in sommige gevallen een financiële vergoeding kunt krijgen voor uw PTSS? Hoe dit precies zit lees je op deze pagina.

Ik heb PTSS....
En nu?

PTSS is een verzamelnaam voor de psychische klachten die kunnen ontstaan na een schokkende of traumatische gebeurtenis. Dit komt voornamelijk voor bij militairen en politieagenten, maar eigenlijk kan iedereen PTSS oplopen.

Wanneer is er sprake van een posttraumatische stressstoornis?

Er is sprake van PTSS als de psychische klachten ten gevolge van de traumatische ervaring na drie maanden nog niet zijn verdwenen en wanneer de klachten het dagelijks leven verstoren. Het kan ook voorkomen dat de psychische klachten pas na drie maanden ontstaan, bijvoorbeeld nadat je slachtoffer bent geworden van (seksueel) misbruik of je werkzaam bent geweest in oorlogsgebieden.

Hoe kan ik letselschade claimen?

Of je recht hebt op letselschade is voornamelijk afhankelijk van hoe het trauma is ontstaan. Wanneer een andere partij hiervoor verantwoordelijk kan worden gesteld, heb je een grote kans dat jij letselschade kunt claimen. Hiervoor is het wel belangrijk dat je de klacht kunt onderbouwen met medische dossiers, zoals een verklaring van een dokter.

Bent je benieuwd of jij letselschade kunt claimen? Je ontdekt het hieronder. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen de kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Een ongeval met letsel, wat nu?

Je hebt een ongeval gehad en hebt hierbij letsel opgelopen. Wat moet je dan eigenlijk doen? Het antwoord op deze vraag lees je in het stappenplan Letselschade.

Stappenplan Letselschade
Vul jouw gegevens in om het stappenplan bij letselschade te downloaden.
Bedankt, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wat onze klanten vinden:

Hoeveelheid klanten dat ons aanbeveelt:
100%
Klanten geven ons gemiddeld een:
9,6

Hoe tevreden onze klanten zijn:

Greep uit de reacties van 2019:

"Goede uitleg en goed (telefonisch) bereikbaar voor vragen en opmerkingen."
"De tijd voor me nemen bij telefonische contact maar ook de standvastigheid voor de schade claim."
"Zeer deskundige adviezen gehad, veel tijd en energie in ze zaak gestoken. Wat heeft geleid tot een heel mooi eindresultaat."