No cure no pay:
Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Heb jij PTSS en wil je letselschade claimen?

Mensen die lijden aan een posttraumatische stressstoornis zijn natuurlijk vooral bezig met het herstel hiervan. Maar wist je dat je in sommige gevallen een financiële vergoeding kunt krijgen voor je PTSS? Hoe dit precies zit, lees je op deze pagina.

Je hebt PTSS. En nu?

PTSS is een verzamelnaam voor de psychische klachten die kunnen ontstaan na een schokkende of traumatische gebeurtenis. Dit komt voornamelijk voor bij militairen en politieagenten. Maar eigenlijk kan iedereen PTSS oplopen.

Wanneer is er sprake van een posttraumatische stressstoornis?

Er is sprake van PTSS als de psychische klachten door de traumatische ervaring na drie maanden nog niet zijn verdwenen en wanneer de klachten het dagelijks leven verstoren. Het kan ook voorkomen dat de psychische klachten pas na drie maanden ontstaan, bijvoorbeeld nadat je slachtoffer bent geworden van (seksueel) misbruik of nadat je werkzaam bent geweest in oorlogsgebieden.

Hoe kan je letselschade claimen?

Of je recht hebt op een letselschadevergoeding is voornamelijk afhankelijk van hoe het trauma is ontstaan. Wanneer een andere partij hier verantwoordelijk voor kan worden gesteld, heb je een grote kans dat je je letselschade kunt claimen. Hiervoor is het wel belangrijk dat je de klacht kunt onderbouwen met medische dossiers, zoals een verklaring van een dokter.

Ben je benieuwd of je letselschade kunt claimen? Je ontdekt het hieronder. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Een ongeval met letsel, wat nu?

Je hebt een ongeval gehad en hebt hierbij letsel opgelopen. Wat moet je dan eigenlijk doen? Het antwoord op deze vraag lees je in het stappenplan Letselschade.

Stappenplan Letselschade

Vul jouw gegevens in om het stappenplan bij letselschade te downloaden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten vinden:

Hoeveelheid klanten dat ons aanbeveelt:
100%
Klanten geven ons gemiddeld een:
9,6

Hoe tevreden onze klanten zijn:

Greep uit de reacties van 2019: