Belangenbehartiging direct na een ongeval

Als je na een ongeval letsel hebt opgelopen, is het belangrijk om een belangenbehartiger in te schakelen. Je hebt namelijk bijna altijd recht op letselschade als het ongeluk de schuld is van een ander. De letselschade na een ongeval is een vergoeding voor de lichamelijke, geestelijke maar ook financiële schade die je als gevolg van het ongeval ondervindt.

Waarom belangenbehartiging na een ongeval?

Zolang je geen vaststellingsovereenkomst van de tegenpartij hebt ondertekend, is het nooit te laat om een eigen belangenbehartiger in te schakelen. Wij komen als belangenbehartiger op voor je belangen bij het verhalen van je letselschade.

We lichten een aantal situaties toe waarin je ons kunt inschakelen:

1. Direct na een ongeval: je bent betrokken geraakt bij een ongeval waarvoor iemand anders verantwoordelijk is en ervaart na dit ongeval lichamelijke of psychische klachten.

2. (Eind)bod van de  tegenpartij: je bent betrokken geraakt bij een ongeval waarvoor iemand anders verantwoordelijk is en de tegenpartij heeft hierover contact met jou opgenomen om de zaak met je te regelen.

3. Second opinion: je hebt al een belangenbehartiger maar je wil nog een second opinion over de behandeling van je zaak of over het regelingsvoorstel.

Wat betekent inschakelen van een belangenbehartiger voor jou?

Als je ons inschakelt nemen we je zoveel mogelijk werk uit handen. We beantwoorden al je vragen en zetten ons voor je in om je volledige schade bij de tegenpartij te verhalen. We kijken daarbij niet alleen naar de kosten die je nu maakt en al hebt gemaakt maar ook naar de kosten die je mogelijk nog in de toekomst gaat maken. Ook houden we rekening met een mogelijk verlies van arbeidsvermogen. Door onze belangenbehartiging kun jij je volledig op je herstel richten.

Wij staan je kosteloos bij met het verhalen van je schade. 

Hoe schakel ik jullie in?

Meld je schade telefonisch of via onze website. Zo kunnen wij de juridische en financiële afhandeling van de schade van je overnemen. Nadat je de schade (online) hebt gemeld, nemen wij persoonlijk contact met je op om de zaak vrijblijvend met je te bespreken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je direct weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Je betaalt als slachtoffer nooit, wij claimen de gemaakte kosten!

085 073 55 50

Laat ons je situatie beoordelen

Leg jouw zaak aan ons voor en wij nemen contact met je op om jouw situatie te bespreken.

Check je claim

Wie we zijn

ikclaimletselschade.nl is onderdeel van BrandMR Letselschade.

Meer over ons

Stappenplan Letselschade

Vul jouw gegevens in om het stappenplan bij letselschade te downloaden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

What our clients think:

Amount of customers that recommend us:
100%
Average customer rating:
9,6

Customer satisfaction

Some of the reviews from 2019:

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je ook een letselschadevergoeding kunt claimen. Doe de check of neem contact op.