Letselschade claimen nadat je bent uitgegleden

Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Ben je uitgegleden op een natte vloer? Wanneer een ander hier verantwoordelijk voor is, kan je de schade verhalen op de tegenpartij. Gelukkig kunnen wij je hierbij helpen. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn of haar verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Hoe we werken

Tijdens een intakegesprek beoordeelt een van onze letselschadespecialisten de haalbaarheid van je letselschadezaak. Je kunt rechtstreeks telefonisch contact met ons opnemen of een contactformulier op onze website invullen. Naar aanleiding van dit formulier zullen de letselschadejuristen van het intaketeam gratis en vrijblijvend telefonisch contact met je opnemen. Bel ons direct op 085 073 55 50.

In deze stap gaan we uitgebreid informatie verzamelen en de veroorzaker van je letsel namens jou aansprakelijk stellen. Nadat een van onze letselschade-experts je zaak in behandeling heeft genomen, plannen we een persoonlijk gesprek in. Dit gesprek kan bij jou thuis plaatsvinden maar kan je ook telefonisch of via videobellen voeren. Tijdens dit gesprek maak je kennis met je letselschade-expert en bespreek je onder andere de toedracht van het ongeval, de schade, de medische aspecten van je letsel, je inkomenssituatie, je opleiding, je sociale situatie en eventueel de eerste gemaakte kosten.

In deze stap gaat je letselschade-expert de volledige schade in kaart brengen en gaat hij of zij in onderhandeling met de tegenpartij. Je letselschade kan vaak pas worden afgewikkeld als je een medische eindsituatie hebt bereikt. Daarvan is sprake als je medische situatie stabiel is – vaak als alle medische behandeling zijn afgerond – of als je volledig bent hersteld. Ook kijken we of er op het gebied van je inkomen of werk een stabiele situatie is ontstaan.

Laat je terugbellen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je je letselschade kunt claimen. Gelukkig vind je onze letselschadespecialisten in diverse vestigingen verspreid over het hele land. Er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. Ze vertellen je er graag meer over.

Uitgegleden op een natte vloer. En nu?

Jaarlijks glijden veel mensen uit over een natte vloer. Bijvoorbeeld wanneer je in een winkel loopt waarvan de vloer net is geboend. Zo’n val kan makkelijk letsel veroorzaken, bijvoorbeeld een gebroken arm of been. Dit letsel kan er weer voor zorgen dat je een paar weken niet kan werken en dus inkomsten misloopt. In sommige gevallen kan je deze schade verhalen op de tegenpartij.

Wanneer kan je letselschade claimen?

Om letselschade te claimen is het van belang dat je iemand een verwijt kan maken. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat er geen waarschuwingen waren geplaatst op de vloer. Om de tegenpartij hiervoor aansprakelijk te stellen is het verstandig om getuigen te verzamelen en foto’s te maken van de situatie.

Je bent uitgegleden en wil een vergoeding claimen

Ben je benieuwd of je letselschade kan claimen? Je ontdekt het hieronder. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten namelijk op de tegenpartij.

 

Ontdek of je kunt claimen

Wat klanten van ons vinden

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je ook een letselschadevergoeding kunt claimen. Doe de check of neem contact op.