Klanten geven ons gemiddeld een 8.9
Ruim 63.000 klanten kosteloos geholpen
Al 70 jaar bewezen succesvol
Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Letselschade claimen nadat je bent uitgegleden

Ben je uitgegleden op een natte vloer? Wanneer een ander hier verantwoordelijk voor is, kun je de schade verhalen op de tegenpartij. Gelukkig kunnen wij je hierbij helpen. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Uitgegleden op een natte vloer. En nu?

Jaarlijks glijden veel mensen uit over een natte vloer. Bijvoorbeeld wanneer je in een winkel loopt waarvan de vloer net is geboend. Zo’n val kan letsel veroorzaken, bijvoorbeeld een gebroken arm of been. Dit letsel kan er weer voor zorgen dat je een paar weken niet kunt werken en dus inkomsten misloopt. In sommige gevallen kun je deze schade verhalen op de tegenpartij.

Wanneer kan je letselschade claimen?

Om letselschade te claimen is het van belang dat je iemand een verwijt kan maken. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat er geen waarschuwingen zijn geplaatst op de vloer. Om de tegenpartij hierna aansprakelijk te stellen is het verstandig om getuigen te verzamelen en foto’s te maken van de situatie.

Je bent uitgegleden en wil een vergoeding claimen

Ben je benieuwd of jij letselschade kunt claimen? Je ontdekt het hieronder. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten op de tegenpartij.

 

Ontdek of je kunt claimen

Direct gratis advies van een letselschade jurist

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je je letselschade kunt claimen. Gelukkig vind je onze letselschadespecialisten in diverse vestigingen verspreid over het hele land. Er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. Ze vertellen je er graag meer over.

+3185-0735550 Contactformulier

Wat klanten van ons vinden

Wil je meer informatie?

Laat jouw gegevens achter in het formulier. Wij bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen) terug om jouw zaak te bespreken. Vaak komen wij direct tot een advies m.b.t. je claim. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Laat je terugbellen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze experts

Carla Prins
Bert Heida
Kim van Beek
Lianne Hackeng
Kenny Hassink
Kristianne Meijer
Gertrud de Blaauw

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Wil je direct weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op