Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Letselschade claimen nadat je bent uitgegleden

Ben je uitgegleden op een natte vloer? Wanneer een ander hier verantwoordelijk voor is, kun je de schade verhalen op de tegenpartij. Gelukkig kunnen wij je hierbij helpen. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Uitgegleden op een natte vloer. En nu?

Jaarlijks glijden veel mensen uit over een natte vloer. Bijvoorbeeld wanneer je in een winkel loopt waarvan de vloer net is geboend. Zo’n val kan letsel veroorzaken, bijvoorbeeld een gebroken arm of been. Dit letsel kan er weer voor zorgen dat je een paar weken niet kunt werken en dus inkomsten misloopt. In sommige gevallen kun je deze schade verhalen op de tegenpartij.

Wanneer kan je letselschade claimen?

Om letselschade te claimen is het van belang dat je iemand een verwijt kan maken. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat er geen waarschuwingen zijn geplaatst op de vloer. Om de tegenpartij hierna aansprakelijk te stellen is het verstandig om getuigen te verzamelen en foto’s te maken van de situatie.

Je bent uitgegleden en wil een vergoeding claimen

Ben je benieuwd of jij letselschade kunt claimen? Je ontdekt het hieronder. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten op de tegenpartij.

 

Ontdek of je kunt claimen

Een ongeval met letsel, wat nu?

Je hebt een ongeval gehad en hebt hierbij letsel opgelopen. Wat moet je dan eigenlijk doen? Het antwoord op deze vraag lees je in het stappenplan Letselschade.

Stappenplan Letselschade

Vul jouw gegevens in om het stappenplan bij letselschade te downloaden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten vinden:

Hoeveelheid klanten dat ons aanbeveelt:
100%
Klanten geven ons gemiddeld een:
8,9

Customer satisfaction

Greep uit de reacties: