Klanten geven ons gemiddeld een 8.9
Ruim 63.000 klanten kosteloos geholpen
Al 70 jaar bewezen succesvol

Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Ben je door een hond gebeten en wil je letselschade claimen?

Ben je aangevallen door een hond? Dan kun je de eigenaar van de hond aansprakelijk stellen. In de meest gevallen kan de eigenaar van de hond de schade verhalen met zijn aansprakelijkheidsverzekering. Het is hierbij belangrijk om de persoonlijke gegevens van de tegenpartij te noteren.

Een hondenbeet kan veel schade veroorzaken. Niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk en financieel. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder met de letselschadecheck.

Kost je minder dan twee minuten

Is het baasje van de hond aansprakelijk?

Het baasje van de hond is altijd aansprakelijk voor de schade die is veroorzaakt door de hond. Ook als de hond niet aangelijnd was of bijvoorbeeld uit de tuin van de eigenaar ontsnapt was. Deze aansprakelijkheid geldt niet alleen voor de beet van de hond maar ook voor de eventuele schade die daarop volgt, zoals een infectie, een litteken of emotionele schade.

Ben je benieuwd of jij letselschade kunt claimen? Je ontdekt het hieronder. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Direct gratis advies van een letselschade jurist

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je je letselschade kunt claimen. Gelukkig vind je onze letselschadespecialisten in diverse vestigingen verspreid over het hele land. Er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. Ze vertellen je er graag meer over.

+3185-0735550 Contactformulier

Wat klanten van ons vinden

Wil je meer informatie?

Laat jouw gegevens achter in het formulier. Wij bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen) terug om jouw zaak te bespreken. Vaak komen wij direct tot een advies m.b.t. je claim. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Laat je terugbellen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen).
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze experts

Carla Prins
Bert Heida
Kim van Beek
Lianne Hackeng
Kenny Hassink
Kristianne Meijer
Gertrud de Blaauw

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Wil je direct weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op