Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Ben je door een hond gebeten en wil je letselschade claimen?

Ben je zomaar aangevallen door een hond? Dan kun je de eigenaar van de hond aansprakelijk stellen. De eigenaar zal dan waarschijnlijk de schade op zijn aansprakelijkheidsverzekering kunnen claimen. Het is belangrijk om de persoonlijke gegevens van de tegenpartij te noteren.

Een hondenbeet kan veel schade veroorzaken. Niet alleen lichamelijk maar ook financieel. Een infectie, angst, littekens, emotionele schade, letselschade en schade aan kleding of materialen bijvoorbeeld. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Is het baasje van de hond aansprakelijk? 

Het baasje van de hond is altijd aansprakelijk voor de schade die is veroorzaakt door de hond. Deze aansprakelijkheid geldt niet alleen voor de beet van de hond maar ook voor de eventuele schade die daarop volgt, zoals een infectie, een litteken of emotionele schade.

De eigenaar heeft mij gewaarschuwd

Ook wanneer de eigenaar van de hond niet schuldig is aan de schade is deze nog wel aansprakelijk. Het maakt voor de wet niet uit of de hond heeft losgelopen of dat de eigenaar jou gewaarschuwd heeft, de eigenaar van de hond blijft aansprakelijk.

Ben je benieuwd of jij letselschade kunt claimen? Je ontdekt het hieronder. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Een ongeval met letsel, wat nu?

Je hebt een ongeval gehad en hebt hierbij letsel opgelopen. Wat moet je dan eigenlijk doen? Het antwoord op deze vraag lees je in het stappenplan Letselschade.

Stappenplan Letselschade

Vul jouw gegevens in om het stappenplan bij letselschade te downloaden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten vinden:

Hoeveelheid klanten dat ons aanbeveelt:
100%
Klanten geven ons gemiddeld een:
8,9

Hoe tevreden onze klanten zijn:

Greep uit de reacties: