Klanten geven ons gemiddeld een 8.9
Ruim 63.000 klanten kosteloos geholpen
Al 70 jaar bewezen succesvol
Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Letselschade claimen na een ongeval op school?

Heb jij of heeft jouw kind een ongeval gehad op school? In sommige gevallen heb je dan recht op letselschadevergoeding voor de materiële, immateriële of emotionele schade. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen hiervan. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Een ongeluk gehad op school. En nu?

Heb jij of heeft jouw kind een ongeluk gehad op school? Dan heb je in sommige gevallen recht op een schadevergoeding. Deze vergoeding is niet alleen voor het lichamelijke letsel zoals een gebroken been maar ook voor materiële schade zoals kapotte kleding.

Wie is er aansprakelijk? 

De school is niet altijd aansprakelijk voor de schade bij een ongeval. Scholen hebben een inspanningsverplichting. Dit houdt in dat zij alle inspanningen en maatregelen moeten nemen die verwacht kunnen worden van een school om ongelukken te voorkomen. Wanneer zij hier niet aan voldoen, zijn zij vaak wel aansprakelijk voor de schade.

Hoe kun je schade claimen?

Ben je benieuwd of je ook letselschade kunt claimen? Je ontdekt het hieronder. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Direct gratis advies van een letselschade jurist

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je je letselschade kunt claimen. Gelukkig vind je onze letselschadespecialisten in diverse vestigingen verspreid over het hele land. Er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. Ze vertellen je er graag meer over.

+3185-0735550 Contactformulier

Wat klanten van ons vinden

Wil je meer informatie?

Laat jouw gegevens achter in het formulier. Wij bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen) terug om jouw zaak te bespreken. Vaak komen wij direct tot een advies m.b.t. je claim. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Laat je terugbellen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze experts

Carla Prins
Bert Heida
Kim van Beek
Lianne Hackeng
Kenny Hassink
Kristianne Meijer
Gertrud de Blaauw

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Wil je direct weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op