Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Letselschade claimen na een ongeval op school?

Heb jij of heeft jouw kind een ongeval gehad op school? In sommige gevallen heb je dan recht op letselschadevergoeding voor de materiële, immateriële of emotionele schade. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen hiervan. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Een ongeluk gehad op school. En nu?

Heb jij of heeft jouw kind een ongeluk gehad op school? Dan heb je in sommige gevallen recht op een schadevergoeding. Deze vergoeding is niet alleen voor het lichamelijke letsel zoals een gebroken been maar ook voor materiële schade zoals kapotte kleding.

Wie is er aansprakelijk? 

De school is niet altijd aansprakelijk voor de schade bij een ongeval. Scholen hebben een inspanningsverplichting. Dit houdt in dat zij alle inspanningen en maatregelen moeten nemen die verwacht kunnen worden van een school om ongelukken te voorkomen. Wanneer zij hier niet aan voldoen, zijn zij vaak wel aansprakelijk voor de schade.

Hoe kun je schade claimen?

Ben je benieuwd of je ook letselschade kunt claimen? Je ontdekt het hieronder. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Een ongeval met letsel, wat nu?

Je hebt een ongeval gehad en hebt hierbij letsel opgelopen. Wat moet je dan eigenlijk doen? Het antwoord op deze vraag lees je in het stappenplan Letselschade.

Stappenplan Letselschade

Vul jouw gegevens in om het stappenplan bij letselschade te downloaden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten vinden:

Hoeveelheid klanten dat ons aanbeveelt:
100%
Klanten geven ons gemiddeld een:
8,9

Customer satisfaction

Greep uit de reacties: