Klanten geven ons gemiddeld een 8.9
Ruim 63.000 klanten kosteloos geholpen
Al 70 jaar bewezen succesvol
Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Letselschade claimen bij een aanrijding?

Hoe voorzichtig je ook met je auto rijdt, er kan je altijd iets overkomen. Van een aanrijding kun je veel schade ondervinden. Naast de pijnklachten en de psychologische klachten lijd je vaak ook financiële schade en maak je onkosten. In de meeste gevallen kun je daarvoor een schadeclaim en smartengeldclaim indienen. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Kost je minder dan twee minuten

Je bent aangereden en hebt letselschade opgelopen. En nu?

Soms lijken de klachten direct na een ongeval mee te vallen. Maar als de adrenaline eenmaal is uitgewerkt, valt het vaak flink tegen. Ga daarom na een aanrijding altijd even naar een huisarts of huisartsenpost om de klachten te bespreken en vast te laten leggen.  Zorg er verder altijd voor dat je de gegevens van de tegenpartij zoals het kenteken van de auto die je heeft aangereden en eventuele getuigen noteert.

Meld een schade ook gelijk aan via onze website zodat wij je belangen verder kunnen behartigen. Ook wanneer de tegenpartij niet verzekerd of onbekend is, kun je aanspraak maken op een schadevergoeding via het Waarborgfonds Motorverkeer.

Ontdek of je kunt claimen

Direct gratis advies van een letselschade jurist

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je je letselschade kunt claimen. Gelukkig vind je onze letselschadespecialisten in diverse vestigingen verspreid over het hele land. Er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. Ze vertellen je er graag meer over.

+3185-0735550 Contactformulier

Verschillende soorten aanrijdingen

Er zijn verschillende soorten aanrijdingen die soms ook juridisch andere gevolgen kunnen hebben. 

Auto vs. fietser

Als fietser heb je  extra bescherming door artikel 185 van de Wegenverkeerswet. Dat betekent dat er van een automobilist meer wordt gevraagd. Als er bij  een ongeval geen sprake is van overmacht is hij voor minimaal 50% aansprakelijk.

Auto vs. voetganger

Ook als voetganger heb je extra bescherming op basis van artikel 185 van de Wegenverkeerswet. Is er geen sprake van overmacht? Dan moet een automobilist minimaal 50% van de schade vergoeden.

Onduidelijke situaties

Er zijn veel situaties waarbij het van tevoren niet altijd even duidelijk is of de tegenpartij wel aansprakelijk is. Het is dan altijd aan te raden je situatie ter beoordeling aan ons voor te leggen.

Ontdek of je kunt claimen

Wat klanten van ons vinden

Wil je meer informatie?

Laat jouw gegevens achter in het formulier. Wij bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen) terug om jouw zaak te bespreken. Vaak komen wij direct tot een advies m.b.t. je claim. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Laat je terugbellen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe claim je een schadevergoeding na een aanrijding?

Als je een aanrijding hebt gehad, is het belangrijk dat je zo snel mogelijk de veroorzaker aansprakelijk stelt. Dit doen wij voor je. Neem daarom meteen contact met ons op. Nadat wij je zaak hebben beoordeeld, gaan we voor je aan de slag.

Als het nodig is, zullen we ervoor zorgen dat de verzekeraar je een passend financieel voorschot betaalt zodat je zelf niet alle kosten hoeft voor te schieten. Deze voorschotten worden rechtstreeks aan je overgemaakt door de verzekeraar van de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Onze experts

Carla Prins
Bert Heida
Kim van Beek
Lianne Hackeng
Kenny Hassink
Kristianne Meijer
Gertrud de Blaauw

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Wil je direct weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op