Klanten geven ons gemiddeld een 8.9
Ruim 63.000 klanten kosteloos geholpen
Al 70 jaar bewezen succesvol
Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Letselschade claimen als zzp’er

Werk je als zzp’er en heb je letselschade opgelopen, bijvoorbeeld door een verkeersongeluk? Dan hangt het van de situatie af welke mogelijkheden er zijn. Hoe dan ook kun je door een ongeval veel schade ondervinden. Niet alleen lichamelijk maar ook financieel. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Door een ongeval met letsel ben je als zzp’er arbeidsongeschikt geworden. Wat nu?

Als je als zzp’er letsel oploopt door een (verkeers)ongeval dan hangt het van de situatie af welke verhaalsmogelijkheden er zijn.

Wanneer het om een verkeersongeval gaat en de schade is veroorzaakt door de tegenpartij dan is deze gewoon te verhalen. De gevolgen van het ongeval zijn voor zzp’ers vaak groot omdat veel zzp’ers niet verzekerd zijn tegen arbeidsongeschiktheid. Als je als zzp’er (tijdelijk) niet kan werken, word je dus ook gelijk financieel getroffen. Omdat je bijvoorbeeld geen acquisitie kunt doen of geen projecten of werkzaamheden kan uitvoeren.

Het is verstandig om zo snel mogelijk een belangenbehartiger in te schakelen die het voor je op kan nemen. De werkzaamheden van een belangenbehartiger bestaan namelijk niet alleen uit het claimen van geld. Zo beoordeelt hij bijvoorbeeld ook of er een arbeidsdeskundige moet worden ingeschakeld om te kijken naar (aangepaste) werkmogelijkheden of reïntegratie. In sommige gevallen zal het nodig zijn om je om te scholen.

Zo vlak na een ongeval ben je hier natuurlijk nog niet mee bezig. Je bent in de eerste plaats bezig met je lichamelijke herstel en daar moet de focus ook op liggen. Maar neem later zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij voor jou aan de slag kunnen gaan.

 

Ontdek of je kunt claimen

Direct gratis advies van een letselschade jurist

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je je letselschade kunt claimen. Gelukkig vind je onze letselschadespecialisten in diverse vestigingen verspreid over het hele land. Er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. Ze vertellen je er graag meer over.

+3185-0735550 Contactformulier

Hoe zit het met aansprakelijkheid na een verkeersongeval of arbeidsongeval?

Zoals we al eerder aangaven kan de verhaalbaarheid van de schade als gevolg van een verkeersongeval of een arbeidsongeval enorm verschillen.

Bij verkeersongevallen is de aansprakelijke partij verantwoordelijk voor de geleden letselschade.

Bij arbeidsongevallen is dat wezenlijk anders en hangt dit af van de omstandigheden van het voorval. Als belangenbehartiger helpen wij je met de financiële en juridische handelingen en zullen wij het contact met de verzekeraar verzorgen. Kortom, we staan je bij bij het verhalen van je letselschade. Kosteloos.

Ontdek of je kunt claimen

Wat klanten van ons vinden

Wil je meer informatie?

Laat jouw gegevens achter in het formulier. Wij bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen) terug om jouw zaak te bespreken. Vaak komen wij direct tot een advies m.b.t. je claim. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Laat je terugbellen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen).
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welke kosten kan je verhalen op de veroorzaker?

Als je als zzp’er arbeidsongeschikt bent, kan dat leiden tot verlies van arbeidsvermogen. De gevolgen voor zzp’ers zijn vaak groter omdat er vaak geen arbeidsongeschiktheidsverzekering is afgesloten.

Naast het verlies van arbeidsvermogen (en dus ook gemist overwerk) moet je ook nog extra kosten maken. Denk bijvoorbeeld aan reiskosten die je maakt bij het bezoeken van een arts. Maar ook kledingschade, het eigen risico van je ziektekostenverzekering, de kosten voor je verblijf in het ziekenhuis en kosten voor hulp in de huishouding. Het is belangrijk dat je van de gemaakte onkosten de bewijzen verzamelt en deze bij ons indient. Zo doe je jezelf niet tekort.

Als je ons inschakelt, stellen wij de tegenpartij aansprakelijk en treden wij zo spoedig mogelijk in contact met zijn of haar verzekeraar.

Benieuwd waar je nog meer recht op hebt? Ontdek het hieronder!

Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Onze experts

Carla Prins
Bert Heida
Kim van Beek
Lianne Hackeng
Kenny Hassink
Kristianne Meijer
Gertrud de Blaauw

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Wil je direct weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op