Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Ben je arbeidsongeschikt en wil je letselschade claimen?

Ben je arbeidsongeschikt geworden? Daar kun je daar veel schade van ondervinden. Niet alleen lichamelijk maar ook financieel. Door verlies van inkomen bijvoorbeeld. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Door een ongeval met letsel ben je arbeidsongeschikt geworden. Wat nu?

Soms zijn de gevolgen van een verkeersongeval of arbeidsongeval zo ernstig dat je tijdelijk of langere tijd niet kunt werken en je baan dreigt kwijt te raken. Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk een belangenbehartiger in te schakelen die het voor je op kan nemen. De werkzaamheden van een belangenbehartiger bestaan namelijk niet alleen uit het claimen van geld. Zo beoordeelt hij bijvoorbeeld ook of er een arbeidsdeskundige moet worden ingeschakeld om in gesprek te gaan met je werkgever. Hoe kun je weer reïntegreren in je werk of moet je naar een aangepaste functie? In sommige gevallen kan het zelfs nodig zijn om je om te scholen.

Zo vlak na een ongeval ben je hier natuurlijk nog niet mee bezig. Je bent in de eerste plaats bezig met je lichamelijke herstel en daar moet de focus ook op liggen. Maar neem later zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij voor jou aan de slag kunnen gaan.

Hoe claim je een schadevergoeding na een ongeval?

Als je ons inschakelt, stellen wij de tegenpartij aansprakelijk en treden wij zo snel mogelijk in contact met diens verzekeraar om jouw schade te verhalen.

Voor jou is het belangrijk om bewijzen van de kosten (voor huishoudelijke hulp, voor het onderhoud van huis en tuin, voor het verlies van arbeidsvermogen) te verzamelen en te bewaren zodat wij tijdig kunnen inschatten welke kosten je hebt gemaakt.

Daarnaast is het belangrijk om na de aanrijding een arts te bezoeken om het letsel vast te stellen. Met deze informatie lever je immers bewijs van het letsel. Dit is nodig om een schadevergoeding te claimen.

Als belangenbehartiger helpen wij je met de financiële en juridische handelingen en onderhouden wij het contact met de verzekeraar.

Wij staan je kosteloos bij voor het verhalen van jouw letselschade.

Welke kosten kun je verhalen op de veroorzaker?

Als je arbeidsongeschiktheid bent, kun je gekort worden op je salaris, kan de verlenging van jouw arbeidscontract in gevaar komen of kun je zelfs je baan kwijtraken. Voor zzp’ers zijn de gevolgen vaak nog groter omdat deze vaak geen arbeidsongeschiktheidsverzekering hebben afgesloten.

De financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid (o.a. verlies van arbeidsvermogen) zijn vaak groot en vormen voor jou als slachtoffer feitelijk de grootste kostenpost. Door ons meteen in te schakelen, proberen wij de schade en de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid voor jou zoveel mogelijk te beperken.

Naast het verlies van arbeidsvermogen (en dus ook gemist overwerk) moet je ook nog extra kosten maken. Denk bijvoorbeeld aan reiskosten die je maakt bij het bezoeken van een arts. Maar ook kledingschade, het eigen risico van je ziektekostenverzekering, de kosten voor je verblijf in het ziekenhuis en kosten voor hulp in de huishouding. Het is belangrijk dat je van de gemaakte onkosten de bewijzen verzamelt en deze bij ons indient. Zo doe je jezelf niet tekort.

Benieuwd waar je nog meer recht op hebt? Ontdek het hieronder!1

Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Een ongeval met letsel, wat nu?

Je hebt een ongeval gehad en hebt hierbij letsel opgelopen. Wat moet je dan eigenlijk doen? Het antwoord op deze vraag lees je in het stappenplan Letselschade.

Stappenplan Letselschade

Vul jouw gegevens in om het stappenplan bij letselschade te downloaden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten vinden:

Hoeveelheid klanten dat ons aanbeveelt:
100%
Klanten geven ons gemiddeld een:
8,9

Hoe tevreden onze klanten zijn:

Greep uit de reacties: