Klanten geven ons gemiddeld een 8.9
Ruim 63.000 klanten kosteloos geholpen
Al 70 jaar bewezen succesvol

Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Ben je arbeidsongeschikt en wil je letselschade claimen?

Ben je arbeidsongeschikt geworden door een ongeval? Dan kun je daar veel schade van ondervinden. Niet alleen lichamelijk maar ook financieel. Door verlies van inkomen bijvoorbeeld. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Kost je minder dan twee minuten

Door een ongeval met letsel ben je arbeidsongeschikt geworden. Wat nu?

Soms zijn de gevolgen van een verkeersongeval of arbeidsongeval zo ernstig dat je tijdelijk of langere tijd niet kunt werken en je je baan dreigt kwijt te raken. Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk een belangenbehartiger in te schakelen die het voor je op kan nemen. De werkzaamheden van een belangenbehartiger bestaan namelijk niet alleen uit het claimen van geld. Zo beoordeelt hij bijvoorbeeld ook of er een arbeidsdeskundige moet worden ingeschakeld om in gesprek te gaan met je werkgever. Wat heb je nodig om weer terug te keren in je eigen functie? In sommige gevallen is een aangepaste functie mogelijk, waarvoor je soms moet worden omgeschoold. Een belangenbehartiger kan je in dit traject ondersteunen.

Zo vlak na een ongeval ben je hier natuurlijk nog niet mee bezig. Je bent in de eerste plaats bezig met je lichamelijke herstel. Daar moet ook de focus op liggen. Maar je kan na een ongeval altijd contact met ons opnemen zodat we voor jou aan de slag kunnen gaan en je meteen goed kunnen helpen.

Hoe claim je een schadevergoeding na een ongeval?

Als je ons inschakelt, stellen wij de tegenpartij aansprakelijk en treden wij zo snel mogelijk in contact met diens verzekeraar om jouw schade te verhalen.

Het is belangrijk dat je bewijzen van de kosten (voor huishoudelijke hulp, voor het onderhoud van huis en tuin, voor het verlies van arbeidsvermogen) verzamelt en bewaart zodat we tijdig kunnen inschatten welke kosten je hebt gemaakt.

Daarnaast is het belangrijk om na de aanrijding een arts te bezoeken om je letsel vast te stellen. Met deze informatie lever je immers bewijs van het letsel. Dit is nodig om een schadevergoeding te kunnen claimen.

Als belangenbehartiger helpen wij je met de financiële en juridische handelingen en onderhouden wij het contact met de verzekeraar.

Wij staan je kosteloos bij voor het verhalen van jouw letselschade.

Welke kosten kun je verhalen op de veroorzaker?

Als je arbeidsongeschiktheid bent, kun je gekort worden op je salaris, kan de verlenging van jouw arbeidscontract in gevaar komen of kun je zelfs je baan kwijtraken. Voor zzp’ers zijn de gevolgen vaak nog groter omdat deze vaak geen arbeidsongeschiktheidsverzekering hebben afgesloten.

De financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid (o.a. verlies van arbeidsvermogen) zijn vaak groot en vormen voor jou als slachtoffer feitelijk de grootste kostenpost. Door ons meteen in te schakelen, proberen wij de schade en de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid voor jou zoveel mogelijk te beperken.

Naast het verlies van arbeidsvermogen (en dus ook gemist overwerk) moet je ook nog extra kosten maken. Denk bijvoorbeeld aan reiskosten die je maakt bij het bezoeken van een arts. Maar ook kledingschade, het eigen risico van je ziektekostenverzekering, de kosten voor je verblijf in het ziekenhuis en kosten voor hulp in de huishouding. Het is belangrijk dat je van de gemaakte onkosten de bewijzen verzamelt en deze bij ons indient. Zo doe je jezelf niet tekort.

Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Direct gratis advies van een letselschade jurist

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je je letselschade kunt claimen. Gelukkig vind je onze letselschadespecialisten in diverse vestigingen verspreid over het hele land. Er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. Ze vertellen je er graag meer over.

+3185-0735550 Contactformulier

Wat klanten van ons vinden

Wil je meer informatie?

Laat jouw gegevens achter in het formulier. Wij bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen) terug om jouw zaak te bespreken. Vaak komen wij direct tot een advies m.b.t. je claim. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Laat je terugbellen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze experts

Carla Prins
Bert Heida
Kim van Beek
Lianne Hackeng
Kenny Hassink
Kristianne Meijer
Gertrud de Blaauw

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Wil je direct weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op