Klanten geven ons gemiddeld een 8.9
Ruim 63.000 klanten kosteloos geholpen
Al 70 jaar bewezen succesvol
Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Letselschade claimen bij een fietsongeluk

Slachtoffer worden van een fietsongeval is erg vervelend. Vooral wanneer hier lichamelijk letsel bij komt kijken. Maar ook financieel kun je hier veel schade van ondervinden. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen hiervan. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Kost je minder dan twee minuten

Een fietsongeval. Wij verhalen je letselschade

Heb je een aanrijding gehad met een motorrijtuig (auto, bus, scooter, motor of vrachtwagen)? Wij staan je graag bij. Je hebt vrijwel altijd recht op schadevergoeding. Wist je bijvoorbeeld dat:

Ontdek of je kunt claimen

Direct gratis advies van een letselschade jurist

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je je letselschade kunt claimen. Gelukkig vind je onze letselschadespecialisten in diverse vestigingen verspreid over het hele land. Er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. Ze vertellen je er graag meer over.

+3185-0735550 Contactformulier

Welke schadeposten kun je vorderen na een aanrijding op de fiets?

Na een ongeval denk je wellicht niet direct aan de schade die hiermee gepaard kan gaan. Toch kan deze schade aardig oplopen. Niet alleen de schade aan je fiets kun je claimen maar ook alle andere kosten die je maakt door het ongeval. Denk bijvoorbeeld aan:

Zo zijn er nog veel meer schadeposten die na een ongeval worden vergoed. Uitgangspunt daarbij zijn kosten die je zonder het fietsongeval niet zou hebben gemaakt. Staat je schadepost niet in bovenstaand rijtje? Neem dan gerust contact op met ons. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden om letselschade te claimen en kunnen je mogelijk ook wijzen op posten waar je zelf niet aan gedacht hebt.

Ontdek of je kunt claimen

Wat klanten van ons vinden

Wil je meer informatie?

Laat jouw gegevens achter in het formulier. Wij bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen) terug om jouw zaak te bespreken. Vaak komen wij direct tot een advies m.b.t. je claim. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Laat je terugbellen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze experts

Carla Prins
Bert Heida
Kim van Beek
Lianne Hackeng
Kenny Hassink
Kristianne Meijer
Gertrud de Blaauw

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Wil je direct weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op