Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Ben je gestruikeld en wil je letselschade claimen?

Het overkomt ons allemaal weleens dat we struikelen. Op het werk, op straat of gewoon thuis. Meestal denk je dat dit gewoon pech is. Maar dat is lang niet altijd het geval. In sommige gevallen is het namelijk de verantwoordelijkheid van een ander en is diegene dus aansprakelijk. Gelukkig kunnen wij je in dat geval helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Je bent gestruikeld. En nu?

In veel gevallen kun je de opgelopen letselschade verhalen, bijvoorbeeld wanneer je struikelt over een stuk gereedschap op je werk. Dan is in veel gevallen de werkgever hiervoor verantwoordelijk.

Als je bent gevallen op straat

Ook wanneer je bent gestruikeld op straat kun je recht hebben op schadevergoeding. Het kan namelijk zijn dat de wegbeheerder, zoals bijvoorbeeld de gemeente of provincie, aansprakelijk is voor de schade. Zij zijn namelijk verantwoordelijk voor het onderhoud aan wegen en stoepen.

Ontdek of je kunt claimen

Je bent gevallen bij een ander

Ook wanneer je bent gevallen bij een ander heb je in sommige gevallen recht op letselschadevergoeding. Bijvoorbeeld als zich daar een gevaarlijke situatie heeft voorgedaan waarbij de eigenaar van het gebouw niet heeft ingegrepen. Of wanneer er onvoldoende onderhoud is gepleegd of spullen op de vloer hebben gelegen die daar niet hoorden.

Ben je benieuwd of je letselschade kunt claimen? Je ontdekt het hieronder. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Een ongeval met letsel, wat nu?

Je hebt een ongeval gehad en hebt hierbij letsel opgelopen. Wat moet je dan eigenlijk doen? Het antwoord op deze vraag lees je in het stappenplan Letselschade.

Stappenplan Letselschade

Vul jouw gegevens in om het stappenplan bij letselschade te downloaden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten vinden:

Hoeveelheid klanten dat ons aanbeveelt:
100%
Klanten geven ons gemiddeld een:
8,9

Customer satisfaction

Greep uit de reacties: