Klanten geven ons gemiddeld een 8.9
Ruim 63.000 klanten kosteloos geholpen
Al 70 jaar bewezen succesvol
Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Ongeval tijdens de gymles? Claim letselschade!

Heeft je kind tijdens de gymles letsel opgelopen? Dan kun je mogelijk letselschade claimen. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van deze schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Een ongeval tijdens gym. En nu?

Of je recht hebt op letselschade als jouw kind een ongeluk heeft gehad tijdens de gymles is een lastige kwestie. Hierbij spelen veel verschillende factoren mee. Hoe heeft de docent gehandeld? Wat waren de risico’s van de oefening? Hoe gedroeg je kind zich?

Aansprakelijkheid van de school

Of de school aansprakelijk voor het letsel is hangt af van al dit soort factoren. De gymdocent moet de gezondheid en veiligheid van de leerlingen altijd voorop zetten. De aansprakelijkheid van de school zal dan ook grotendeels afhankelijk zijn van de verwijtbaarheid van de gymdocent.

Hoe kan je de school aansprakelijk stellen?

Het aansprakelijk stellen van de school is een lastige kwestie. Wij helpen je hier graag bij.

Ben je benieuwd of je ook letselschade kunt claimen? Je ontdekt het hieronder. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Wat klanten van ons vinden

Direct gratis advies van een letselschade jurist

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je je letselschade kunt claimen. Gelukkig vind je onze letselschadespecialisten in diverse vestigingen verspreid over het hele land. Er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. Ze vertellen je er graag meer over.

+3185-0735550 Contactformulier

Onze experts

Carla Prins
Bert Heida
Kim van Beek
Lianne Hackeng
Kenny Hassink
Kristianne Meijer
Gertrud de Blaauw

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Wil je direct weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op