Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Ongeval tijdens de gymles? Claim letselschade!

Heeft je kind tijdens de gymles letsel opgelopen? Dan kun je mogelijk letselschade claimen. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van deze schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Een ongeval tijdens gym. En nu?

Of je recht hebt op letselschade als jouw kind een ongeluk heeft gehad tijdens de gymles is een lastige kwestie. Hierbij spelen veel verschillende factoren mee. Hoe heeft de docent gehandeld? Wat waren de risico’s van de oefening? Hoe gedroeg je kind zich?

Aansprakelijkheid van de school

Of de school aansprakelijk voor het letsel is hangt af van al dit soort factoren. De gymdocent moet de gezondheid en veiligheid van de leerlingen altijd voorop zetten. De aansprakelijkheid van de school zal dan ook grotendeels afhankelijk zijn van de verwijtbaarheid van de gymdocent.

Hoe kan je de school aansprakelijk stellen?

Het aansprakelijk stellen van de school is een lastige kwestie. Wij helpen je hier graag bij.

Ben je benieuwd of je ook letselschade kunt claimen? Je ontdekt het hieronder. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Een ongeval met letsel, wat nu?

Je hebt een ongeval gehad en hebt hierbij letsel opgelopen. Wat moet je dan eigenlijk doen? Het antwoord op deze vraag lees je in het stappenplan Letselschade.

Stappenplan Letselschade

Vul jouw gegevens in om het stappenplan bij letselschade te downloaden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten vinden:

Hoeveelheid klanten dat ons aanbeveelt:
100%
Klanten geven ons gemiddeld een:
8,9

Customer satisfaction

Greep uit de reacties: