Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Je been gebroken? Claim letselschade.

Heb jij je been gebroken door de schuld van een ander? Dan kun je die persoon aansprakelijk stellen voor de schade die je daardoor ondervindt. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen hiervan. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Neem contact met ons op of check het hieronder met de letselschadecheck.

Je been gebroken. En nu?

Heb jij bij een ongeval een gebroken been opgelopen? Dan doe je er goed aan ons in te schakelen. Soms genezen deze letsels zonder verdere beperkingen. Maar wanneer de breuken vlakbij of in een gewricht zitten, heb je een groter risico op slijtage. Hetzelfde geldt natuurlijk wanneer er plaatmateriaal of schroeven in je lichaam zijn aangebracht. Het letsel kan behalve beenletsel ook bestaan uit heup- en bekkenletsel, voetletsel en rugletsel..

Hoe kan je schade claimen?

Ben je benieuwd of je letselschade kunt claimen? Je ontdekt het hieronder. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen
Stap 1

Bel ons direct

Bel direct naar 085-0735550. Je vertelt jouw verhaal en wij stellen nog een aantal aanvullende vragen, zodat wij je zaak goed begrijpen.

Stap 2

Inschatting aansprakelijkheid

Op basis van jouw informatie maken wij een vrijblijvende inschatting van de kans op een succesvolle letselschadeclaim.

Stap 3

Aan de slag

Als je dat wenst kunnen wij je volledig ondersteunen bij het verzorgen en onderbouwen van jouw letselschadeclaim. Onze specialisten nemen je het complete traject uit handen.

Neem contact op voor gratis advies

+3185-0735550 Contactformulier

Wil je meer informatie?

Laat jouw gegevens achter in het formulier. Wij bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen) terug om jouw zaak te bespreken. Vaak komen wij direct tot een advies m.b.t. je claim. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Laat je terugbellen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen).
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze experts

Carla Prins
Bert Heida
Kim van Beek
Lianne Hackeng
Kenny Hassink
Kristianne Meijer
Gertrud de Blaauw

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Wil je direct weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op