Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Letselschade claimen na een ongeval met een machine

Heb je op je werk een ongeval gehad met een machine? Dan kun je daar veel schade van ondervinden. Niet alleen lichamelijk maar ook financieel. Verlies van inkomen bijvoorbeeld. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Wie is aansprakelijk voor de schade?

In veel gevallen kan de werkgever verantwoordelijk worden gehouden voor de schade die jij als werknemer oploopt na een ongeluk met een machine. De werkgever is verplicht om heldere instructies te geven over de machine en deze regelmatig op te frissen. De werkgever heeft een grote zorgplicht en is al snel aansprakelijk voor ongevallen.

Hoe kan je schade claimen?

Ben je benieuwd of jij letselschade kunt claimen? Je ontdekt het hieronder. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen de kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Een ongeval met letsel, wat nu?

Je hebt een ongeval gehad en hebt hierbij letsel opgelopen. Wat moet je dan eigenlijk doen? Het antwoord op deze vraag lees je in het stappenplan Letselschade.

Stappenplan Letselschade

Vul jouw gegevens in om het stappenplan bij letselschade te downloaden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten vinden:

Hoeveelheid klanten dat ons aanbeveelt:
100%
Klanten geven ons gemiddeld een:
8,9

Customer satisfaction

Greep uit de reacties: