Klanten geven ons gemiddeld een 8.9
Ruim 63.000 klanten kosteloos geholpen
Al 70 jaar bewezen succesvol
Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Letselschade claimen na een motorongeluk

Heb je een motorongeluk gehad? Dan kun je daar veel schade van ondervinden. Niet alleen lichamelijk maar ook financieel. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Direct gratis advies van een letselschade jurist

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je je letselschade kunt claimen. Gelukkig vind je onze letselschadespecialisten in diverse vestigingen verspreid over het hele land. Er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. Ze vertellen je er graag meer over.

+3185-0735550 Contactformulier

Je hebt als motorrijder een ongeval gehad en hebt letsel. Wat nu?

Als motorrijder ben je in het verkeer kwetsbaarder dan een automobilist. Bij een aanrijding is het letsel wat je oploopt over het algemeen ernstiger dan het letsel van een autobestuurder. De gevolgen zijn dan ook vaak groter. Vaak beland je na een ongeval in het ziekenhuis en heb je langere tijd nodig om te herstellen. Ook ben je vaak langer arbeidsongeschikt en kan dat soms verregaande gevolgen hebben.

Omdat de gevolgen vaak ernstiger zijn, is het belangrijk om voor je letselschade zo snel mogelijk een belangenbehartiger in te schakelen die het voor jou opneemt, zoals Letselschaderegeling Westland. Meld je schade bij ons en wij nemen, binnen één werkdag maar vaak nog dezelfde dag, contact met je op.

Hoe claim je een schadevergoeding na een aanrijding?

Als je een aanrijding hebt gehad, is het belangrijk om zo snel mogelijk de veroorzaker aansprakelijk te stellen en ons als belangenbehartiger in te schakelen. Wij kunnen dan voor jou de nodige financiële voorschotten regelen voor de kosten die je maakt, zoals die voor het inschakelen van huishoudelijke hulp.

Daarnaast is het belangrijk om na de aanrijding een arts te bezoeken om het letsel vast te stellen. Met deze informatie lever je namelijk het bewijs van je letsel. Dit is nodig om een schadevergoeding te claimen.

Als belangenbehartiger helpen wij je met de financiële en juridische handelingen en zullen wij het contact met de verzekeraar verzorgen.

Wij staan je kosteloos bij voor het verhalen van jouw letselschade.

 

Ontdek of je kunt claimen

Wat klanten van ons vinden

Wil je meer informatie?

Laat jouw gegevens achter in het formulier. Wij bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen) terug om jouw zaak te bespreken. Vaak komen wij direct tot een advies m.b.t. je claim. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Laat je terugbellen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen).
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welke kosten kun je verhalen op de veroorzaker?

Als je bent aangereden is het erg belangrijk dat je alle kosten die je na de aanrijding maakt goed bijhoudt en bewijs daarvan verzamelt. Bijvoorbeeld de reiskosten die je maakt bij het bezoeken van een arts, maar ook kledingschade, het eigen risico van je ziektekostenverzekering en kosten voor hulp in de huishouding. Het zou zonde zijn als je vergeet welke kosten je hebt gemaakt terwijl je deze wel kunt claimen.

Wanneer je letsel wat ernstiger is, kun je ook loonschade, schade door gemist overwerk, kosten in verband met je verblijf in het ziekenhuis of smartengeld claimen. Benieuwd waar je nog meer recht op hebt? Ontdek het hieronder!

Ben je benieuwd of jij ook letselschade kunt claimen bij jouw ongeluk? Je ontdekt het hieronder. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Onze experts

Carla Prins
Bert Heida
Kim van Beek
Lianne Hackeng
Kenny Hassink
Kristianne Meijer
Gertrud de Blaauw

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Wil je direct weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op