Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Letselschade claimen bij een dwarslaesie

Heb jij een dwarslaesie opgelopen? Dan kun je daar veel schade van ondervinden. Niet alleen lichamelijk maar ook financieel. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Een dwarslaesie opgelopen. En nu? 

Aan een (ernstig) ongeval kun je een dwarslaesie overhouden. Dit heeft een erg grote impact op je leven. Wanneer je de dwarslaesie hebt opgelopen door de schuld of het toedoen van een ander kun je hiervoor een schadevergoeding claimen. Wij helpen je hier graag bij.

Waar heb je recht op bij een dwarslaesie? 

Na een ongeval door het toedoen van een ander heb je recht op een vergoeding voor zowel de materiële schade (verlies aan inkomsten, kosten van ziekenhuisbezoeken etc.) als de immateriële schade, het zogenaamde smartengeld.

Hoe claim je een schadevergoeding?

Ben je benieuwd of jij letselschade kunt claimen? Je ontdekt het hieronder. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Een ongeval met letsel, wat nu?

Je hebt een ongeval gehad en hebt hierbij letsel opgelopen. Wat moet je dan eigenlijk doen? Het antwoord op deze vraag lees je in het stappenplan Letselschade.

Stappenplan Letselschade

Vul jouw gegevens in om het stappenplan bij letselschade te downloaden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten vinden:

Hoeveelheid klanten dat ons aanbeveelt:
100%
Klanten geven ons gemiddeld een:
8,9

Customer satisfaction

Greep uit de reacties: