Klanten geven ons gemiddeld een 8.9
Ruim 63.000 klanten kosteloos geholpen
Al 70 jaar bewezen succesvol

Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Wil je letselschade claimen na een scooterongeval?

Een scooterongeval gaat vaak samen met letselschade. Naast lichamelijk letsel hebben scooterrijders ook vaak materiële schade en emotionele schade. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Kost je minder dan twee minuten

Je hebt een scooterongeval gehad. En nu?

Heb je een scooterongeval gehad en is de ander aansprakelijk voor jouw letselschade? Dan kun je hiervoor een schadevergoeding claimen. Hierbij kunnen zowel de materiële als de immateriële kosten worden verhaald op de tegenpartij.

Wie is er aansprakelijk?

De veroorzaker van het ongeluk is aansprakelijk voor de eventuele schade. Soms is het niet direct duidelijk wie het ongeval heeft veroorzaakt. Daarnaast kan het gebeuren dat beide partijen schuld hebben aan het ongeval. Als belangenbehartiger zorgen wij ervoor dat er een eventuele aansprakelijkheidsdiscussie met de verzekeraar wordt gevoerd.

Letselschade claimen

Ben je benieuwd of je letselschade kunt claimen? Je ontdekt het hieronder. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Wil je meer informatie?

Laat jouw gegevens achter in het formulier. Wij bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen) terug om jouw zaak te bespreken. Vaak komen wij direct tot een advies m.b.t. je claim. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Laat je terugbellen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat klanten van ons vinden

Onze experts

Anuschka van der Wulp
Shenna Wagenaar
Gertrud de Blaauw
Kristianne Meijer
Lianne Hackeng
Kenny Hassink
Kim van Beek
Carla Prins
Bert Heida

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Wil je direct weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op