Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Wil je letselschade claimen na een scooterongeval?

Een scooterongeval gaat vaak samen met letselschade. Naast lichamelijk letsel hebben scooterrijders ook vaak materiële schade en emotionele schade. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Je hebt een scooterongeval gehad. En nu?

Heb je een scooterongeval gehad en is de ander aansprakelijk voor jouw letselschade? Dan kun je hiervoor een schadevergoeding claimen. Hierbij kunnen zowel de materiële als de immateriële kosten worden verhaald op de tegenpartij.

Wie is er aansprakelijk?

De veroorzaker van het ongeluk is aansprakelijk voor de eventuele schade. Soms is het niet direct duidelijk wie het ongeval heeft veroorzaakt. Daarnaast kan het gebeuren dat beide partijen schuld hebben aan het ongeval.

Hoe claim je letselschade?

Verzekeraars hebben vaak een bepaald beeld van scooterrijders. Zij denken dat scooter rijden gepaard gaat met onverantwoord rijgedrag. Daarom is het handig om een letselbureau in te schakelen.

Ben je benieuwd of je letselschade kunt claimen? Je ontdekt het hieronder. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Een ongeval met letsel, wat nu?

Je hebt een ongeval gehad en hebt hierbij letsel opgelopen. Wat moet je dan eigenlijk doen? Het antwoord op deze vraag lees je in het stappenplan Letselschade.

Stappenplan Letselschade

Vul jouw gegevens in om het stappenplan bij letselschade te downloaden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten vinden:

Hoeveelheid klanten dat ons aanbeveelt:
100%
Klanten geven ons gemiddeld een:
8,9

Hoe tevreden onze klanten zijn:

Greep uit de reacties: