Wil je letselschade claimen na een scooterongeval?

Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Een scooterongeval gaat vaak samen met letsel. Naast lichamelijk letsel hebben scooterrijders ook vaak materiële schade en emotionele schade. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn of haar verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Hoe we werken

Tijdens een intakegesprek beoordeelt een van onze letselschadespecialisten de haalbaarheid van je letselschadezaak. Je kunt rechtstreeks telefonisch contact met ons opnemen of een contactformulier op onze website invullen. Naar aanleiding van dit formulier zullen de letselschadejuristen van het intaketeam gratis en vrijblijvend telefonisch contact met je opnemen. Bel ons direct op 085 073 55 50.

In deze stap gaan we uitgebreid informatie verzamelen en de veroorzaker van je letsel namens jou aansprakelijk stellen. Nadat een van onze letselschade-experts je zaak in behandeling heeft genomen, plannen we een persoonlijk gesprek in. Dit gesprek kan bij jou thuis plaatsvinden maar kan je ook telefonisch of via videobellen voeren. Tijdens dit gesprek maak je kennis met je letselschade-expert en bespreek je onder andere de toedracht van het ongeval, de schade, de medische aspecten van je letsel, je inkomenssituatie, je opleiding, je sociale situatie en eventueel de eerste gemaakte kosten.

In deze stap gaat je letselschade-expert de volledige schade in kaart brengen en gaat hij of zij in onderhandeling met de tegenpartij. Je letselschade kan vaak pas worden afgewikkeld als je een medische eindsituatie hebt bereikt. Daarvan is sprake als je medische situatie stabiel is – vaak als alle medische behandeling zijn afgerond – of als je volledig bent hersteld. Ook kijken we of er op het gebied van je inkomen of werk een stabiele situatie is ontstaan.

Laat je terugbellen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je je letselschade kunt claimen. Gelukkig vind je onze letselschadespecialisten in diverse vestigingen verspreid over het hele land. Er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. Ze vertellen je er graag meer over.

Je hebt een scooterongeval gehad. En nu?

Heb je een scooterongeval gehad en is een ander aansprakelijk voor je letselschade? Dan kun je hiervoor een schadevergoeding claimen. Zowel materiële als immateriële kosten kunnen worden verhaald op de tegenpartij.

Wie is er aansprakelijk?

De veroorzaker van het ongeluk is aansprakelijk voor de eventuele schade. Soms is het niet direct duidelijk wie het ongeval heeft veroorzaakt. Daarnaast kan het gebeuren dat beide partijen schuld hebben aan het ongeval. Als belangenbehartiger zorgen wij ervoor dat we een eventuele aansprakelijkheidsdiscussie met de verzekeraar kunnen voeren.

Letselschade claimen

Ben je benieuwd of je een letselschadevergoeding kunt claimen? Je ontdekt het hieronder. Het claimen van een letselschadevergoeding is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Wat klanten van ons vinden

Onze experts

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je ook een letselschadevergoeding kunt claimen. Doe de check of neem contact op.