Second opinion

Als je na een ongeval letsel hebt opgelopen en je hebt een belangenbehartiger ingeschakeld waarover je niet (helemaal) tevreden bent, of je wilt er zeker van zijn dat het regelingsvoorstel dat je hebt ontvangen wel een redelijk voorstel is dan kan je ons inschakelen voor een second opinion. Als je de zaak aan ons voorlegt zullen wij beoordelen of wij iets voor je kunnen betekenen. Dit hangt doorgaans af van de eerdere discussie tussen de tegenpartij en je huidige/ vorige belangenbehartiger Als je contact opneemt met ons dan maken wij een inschatting van de mogelijkheden en de mogelijke kosten die daarmee gemoeid zijn.

Waarom een second opinion?

Een paar voorbeelden waarom je een second opinion kunt aanvragen zijn:

Wat doen wij voor jou?

1. Beoordelen schade
Is het voorstel dat er ligt wel een redelijk voorstel en is bij die berekening wel rekening gehouden met eventuele blijvende klachten en beperkingen, de mogelijkheid dat de schade zich kan uitstrekken over vele jaren in de toekomst, en mis je inkomen of pensioenopbouw?

Als je een herbeoordeling van je schade wilt dan  bekijken wij of  het regelingsvoorstel wel een redelijk voorstel is.  Bij de herbeoordeling van de door jou opgelopen schade houden wij jouw belangen goed in de gaten.  Wij beoordelen het regelingsvoorstel op redelijkheid en kijken onder meer naar:

Door onze second opinion ben jij  ervan verzekerd dat jouw schade volledig wordt vergoed.

2. Ontevreden over huidige belangenbehartiger
Als je een second opinion aanvraagt omdat je niet tevreden bent over je huidige belangenbehartiger dan kunnen wij de behandeling van je zaak kosteloos overnemen van deze belangenbehartiger.

Wat kun je van ons verwachten? Wij nemen je zoveel mogelijk werk uit handen, wij onderhouden de contacten met de tegenpartij, nemen alle stukken door en adviseren over de hoogte van de schade. Natuurlijk blijf jij degene die de beslissingen neemt na ontvangst van ons advies en/of voorstel. Een eindregeling wordt eerst aan jou voorgelegd en pas na jouw akkoord gaan we de schade bespreken met de tegenpartij.

Wat moet ik doen als ik een herbeoordeling van mijn schade wil?

Ben je benieuwd waar je recht op hebt? Als je een second opinion door ons wilt laten uitvoeren dan kun je hier je gegevens achterlaten. Wij nemen daarna persoonlijk contact met je op om de zaak met je te bespreken. Als wij namens jou een second opinion gaan uit voeren, machtig je ons kantoor je dossier op te vragen bij je huidige belangenbehartiger. Nadat wij je dossier hebben beoordeelt geven wij jou advies.

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben over mijn huidige belangenbehartiger?

Als je een second opinion wilt laten uitvoeren omdat je ontevreden bent over je huidige belangenbehartiger dan kun je hier je gegevens achterlaten. Wij nemen daarna persoonlijk contact met je op om de zaak met je te bespreken.

Hoe stel ik mijn vraag of meld ik mijn schade?

Als je een second opinion wilt laten uitvoeren omdat je ontevreden bent over je huidige belangenbehartiger dan kun je via Whatsapp, de site of telefonisch contact opnemen. Wij zullen je zaak bekijken en hierna persoonlijk contact opnemen om de zaak met je te bespreken.

Second opinion aanvragen
Stap 1

Bel ons direct

Bel direct naar 085-0735550. Je vertelt jouw verhaal en wij stellen nog een aantal aanvullende vragen, zodat wij je zaak goed begrijpen.

Stap 2

Inschatting aansprakelijkheid

Op basis van jouw informatie maken wij een vrijblijvende inschatting van de kans op een succesvolle letselschadeclaim.

Stap 3

Aan de slag

Als je dat wenst kunnen wij je volledig ondersteunen bij het verzorgen en onderbouwen van jouw letselschadeclaim. Onze specialisten nemen je het complete traject uit handen.

Neem contact op voor gratis advies

085-0735550 Contactformulier

Wil je meer informatie?

Laat jouw gegevens achter in het formulier. Wij bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen) terug om jouw zaak te bespreken. Vaak komen wij direct tot een advies m.b.t. je claim. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Laat je terugbellen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen).
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je direct weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Je betaalt als slachtoffer nooit, wij claimen de gemaakte kosten!

Neem contact op

Laat ons je situatie beoordelen

Leg jouw zaak aan ons voor en wij nemen contact met je op om jouw situatie te bespreken.

Ontdek jouw opties

Wie we zijn

ikclaimletselschade.nl is onderdeel van Pals Letselschade.

Ontdek hoe wij werken

Een ongeval met letsel, wat nu?

Je hebt een ongeval gehad en hebt hierbij letsel opgelopen. Wat moet je dan eigenlijk doen? Het antwoord op deze vraag lees je in het stappenplan Letselschade.

Stappenplan Letselschade

Vul jouw gegevens in om het stappenplan bij letselschade te downloaden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten vinden:

Hoeveelheid klanten dat ons aanbeveelt:
100%
Klanten geven ons gemiddeld een:
8,9

Hoe tevreden onze klanten zijn:

Greep uit de reacties: