Klanten geven ons gemiddeld een 8.9
Ruim 63.000 klanten kosteloos geholpen
Al 70 jaar bewezen succesvol

Second opinion

Als je na een ongeval letsel hebt opgelopen en je hebt een belangenbehartiger ingeschakeld waarover je niet (helemaal) tevreden bent, of je wilt er zeker van zijn dat het regelingsvoorstel dat je hebt ontvangen wel een redelijk voorstel is dan kan je ons inschakelen voor een second opinion. Als je de zaak aan ons voorlegt zullen wij beoordelen of wij iets voor je kunnen betekenen. Dit hangt doorgaans af van de eerdere discussie tussen de tegenpartij en je huidige/ vorige belangenbehartiger Als je contact opneemt met ons dan maken wij een inschatting van de mogelijkheden en de mogelijke kosten die daarmee gemoeid zijn.

Waarom een second opinion?

Een paar voorbeelden waarom je een second opinion kunt aanvragen zijn:

Wat doen wij voor jou?

1. Beoordelen schade
Is het voorstel dat er ligt wel een redelijk voorstel en is bij die berekening wel rekening gehouden met eventuele blijvende klachten en beperkingen, de mogelijkheid dat de schade zich kan uitstrekken over vele jaren in de toekomst, en mis je inkomen of pensioenopbouw?

Als je een herbeoordeling van je schade wilt dan  bekijken wij of  het regelingsvoorstel wel een redelijk voorstel is.  Bij de herbeoordeling van de door jou opgelopen schade houden wij jouw belangen goed in de gaten.  Wij beoordelen het regelingsvoorstel op redelijkheid en kijken onder meer naar:

Door onze second opinion ben jij  ervan verzekerd dat jouw schade volledig wordt vergoed.

2. Ontevreden over huidige belangenbehartiger
Als je een second opinion aanvraagt omdat je niet tevreden bent over je huidige belangenbehartiger dan kunnen wij de behandeling van je zaak kosteloos overnemen van deze belangenbehartiger.

Wat kun je van ons verwachten? Wij nemen je zoveel mogelijk werk uit handen, wij onderhouden de contacten met de tegenpartij, nemen alle stukken door en adviseren over de hoogte van de schade. Natuurlijk blijf jij degene die de beslissingen neemt na ontvangst van ons advies en/of voorstel. Een eindregeling wordt eerst aan jou voorgelegd en pas na jouw akkoord gaan we de schade bespreken met de tegenpartij.

Second opinion aanvragen

Direct gratis advies van een letselschade jurist

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je je letselschade kunt claimen. Gelukkig vind je onze letselschadespecialisten in diverse vestigingen verspreid over het hele land. Er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. Ze vertellen je er graag meer over.

+3185-0735550 Contactformulier

Wat moet ik doen als ik een herbeoordeling van mijn schade wil?

Ben je benieuwd waar je recht op hebt? Als je een second opinion door ons wilt laten uitvoeren dan kun je hier je gegevens achterlaten. Wij nemen daarna persoonlijk contact met je op om de zaak met je te bespreken. Als wij namens jou een second opinion gaan uit voeren, machtig je ons kantoor je dossier op te vragen bij je huidige belangenbehartiger. Nadat wij je dossier hebben beoordeelt geven wij jou advies.

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben over mijn huidige belangenbehartiger?

Als je een second opinion wilt laten uitvoeren omdat je ontevreden bent over je huidige belangenbehartiger dan kun je hier je gegevens achterlaten. Wij nemen daarna persoonlijk contact met je op om de zaak met je te bespreken.

Hoe stel ik mijn vraag of meld ik mijn schade?

Als je een second opinion wilt laten uitvoeren omdat je ontevreden bent over je huidige belangenbehartiger dan kun je via Whatsapp, de site of telefonisch contact opnemen. Wij zullen je zaak bekijken en hierna persoonlijk contact opnemen om de zaak met je te bespreken.

Second opinion aanvragen

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je direct weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Je betaalt als slachtoffer nooit, wij claimen de gemaakte kosten!

Neem contact op

Laat ons je situatie beoordelen

Leg jouw zaak aan ons voor en wij nemen contact met je op om jouw situatie te bespreken.

Ontdek jouw opties

Wie we zijn

ikclaimletselschade.nl is onderdeel van BrandMR Letselschade.

Ontdek hoe wij werken

Wat klanten van ons vinden

Wil je meer informatie?

Laat jouw gegevens achter in het formulier. Wij bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen) terug om jouw zaak te bespreken. Vaak komen wij direct tot een advies m.b.t. je claim. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Laat je terugbellen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze experts

Carla Prins
Bert Heida
Kim van Beek
Lianne Hackeng
Kenny Hassink
Kristianne Meijer
Gertrud de Blaauw

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Wil je direct weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op