Klanten geven ons gemiddeld een 8.9
Ruim 63.000 klanten kosteloos geholpen
Al 70 jaar bewezen succesvol

Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Letselschade claimen bij een gebroken arm?

Wanneer je door iemand anders een gebroken arm oploopt of een ander bot breekt, kun je de veroorzaker aansprakelijk stellen voor je letselschade. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van de financiële schade die voortvloeit uit je breuk. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Ik heb mijn arm gebroken bij een ongeluk. En nu?

Heb jij bij een ongeval een gebroken arm opgelopen? Dan doe je er goed aan ons in te schakelen. Soms geneest dit letsel zonder verdere beperkingen. Maar wanneer de breuk vlakbij of in een gewricht zit dan kan er een groter risico bestaan op slijtage. Hetzelfde geldt natuurlijk wanneer er plaatmateriaal of schroeven in je lichaam zijn aangebracht. Het letsel hoeft niet beperkt te zijn tot armletsel maar kan ook bestaan uit schouderletsel, polsletsel, hoofdletsel en rugletsel.

Een ongeluk kan op verschillende manier ontstaan. Je kunt bijvoorbeeld aangereden worden door een auto, uitglijden op je werk of struikelen door een ander. In al deze gevallen waar het de schuld is van een ander kun je die persoon aansprakelijk stellen en je schade vergoed krijgen.

Ontdek of je kunt claimen

Direct gratis advies van een letselschade jurist

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je je letselschade kunt claimen. Gelukkig vind je onze letselschadespecialisten in diverse vestigingen verspreid over het hele land. Er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. Ze vertellen je er graag meer over.

+3185-0735550 Contactformulier

Hoe kan ik letselschade claimen?

Om letselschade te claimen is het belangrijk dat je de veroorzaker van het ongeluk schriftelijk aansprakelijk stelt. Daarnaast is het van belang dat je zoveel mogelijk bewijsmateriaal verzamelt. Dit kan bijvoorbeeld een brief van de dokter zijn maar ook de bonnetjes van bijvoorbeeld een mitella of pleisters moet je goed bewaren. Ook deze kosten kun je verhalen op de veroorzaker.

Benieuwd of jij ook letselschade kunt claimen voor je gebroken arm?

Je ontdekt het hieronder. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen de kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Wat klanten van ons vinden

Onze experts

Carla Prins
Bert Heida
Kim van Beek
Lianne Hackeng
Kenny Hassink
Kristianne Meijer
Gertrud de Blaauw

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Wil je direct weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op