No cure no pay:
Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Letselschade claimen bij een gebroken arm?

Wanneer je letselschade hebt in de vorm van een gebroken arm of een ander gebroken bot kun je de veroorzaker aansprakelijk stellen voor de letselschade die jij lijdt. In dit geval kun je letselschade claimen in de vorm van een schadevergoeding. Hoe dit precies werkt lees je hieronder.

Ik heb mijn arm gebroken…. En nu?

Heb jij bij een ongeval een gebroken arm opgelopen dan doe je er goed aan ons in te schakelen. Soms geneest dit letsel zonder verdere beperkingen, maar wanneer de breuk vlakbij of in een gewricht zit dan kan er een groter risico bestaan op slijtage. Hetzelfde geldt natuurlijk wanneer er plaatmateriaal of schroeven in je lichaam is aangebracht. Het letsel hoeft niet beperkt te zijn tot armletsel maar kan ook bestaan uit schouderletsel, polsletsel, hoofdletsel en rugletsel.

Onze medisch adviseur beoordeelt de medische informatie en adviseert jou en ons over het verloop van het letsel en de verwachting voor de toekomst. Bij ernstige klachten kan een volgende operatie nodig zijn. Dit kan verstrekkende gevolgen hebben voor de schaderegeling.

Arm gebroken bij een ongeluk

Een ongeluk kan op verschillende manier ontstaan, je kunt bijvoorbeeld aangereden worden door een auto, uitglijden op je werk of struikelen door een ander. In deze gevallen, wanneer het de schuld is van een ander, wordt het letselschade genoemd. Wanneer gesproken wordt van letselschade kun je hiervoor een vergoeding eisen in de vorm van smartengeld.

Hoe kan ik letselschade claimen?

Om letselschade te claimen is het belangrijk dat je de veroorzaker van het ongeluk schriftelijk aansprakelijk stelt. Daarnaast is het van belang dat je zoveel mogelijk bewijsmateriaal verzamelt. Dit kan bijvoorbeeld een brief van de dokter zijn maar ook de bonnetjes van bijvoorbeeld een mitella of pleisters dien je goed te bewaren, omdat je ook deze kosten kunt verhalen op de veroorzaker.

Ben je benieuwd of jij ook letselschade kunt claimen bij jouw gebroken arm?

Je ontdekt het hieronder. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen de kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Een ongeval met letsel, wat nu?

Je hebt een ongeval gehad en hebt hierbij letsel opgelopen. Wat moet je dan eigenlijk doen? Het antwoord op deze vraag lees je in het stappenplan Letselschade.

Stappenplan Letselschade

Vul jouw gegevens in om het stappenplan bij letselschade te downloaden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten vinden:

Hoeveelheid klanten dat ons aanbeveelt:
100%
Klanten geven ons gemiddeld een:
9,6

Hoe tevreden onze klanten zijn:

Greep uit de reacties van 2019: