Letselschade claimen bij een whiplash

Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

 

Klanten geven ons gemiddeld een 8.9
Ruim 75.000 klanten kosteloos geholpen
Al 75 jaar bewezen succesvol

Heb je door een verkeersongeval een whiplash opgelopen? Dan kun je daar diverse klachten van ondervinden. Denk bijvoorbeeld aan een pijnlijke nek en hoofdpijnklachten. Het is belangrijk dat je deze klachten laat onderzoeken zodat er eventueel een passende medische behandeling kan worden gestart. Neem dan ook na het ongeval meteen contact op met je huisarts of de spoedeisende hulp.

Van een whiplash kun je veel schade ondervinden. Niet alleen lichamelijk maar ook financieel. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn of haar verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Hoe we werken

Tijdens een intakegesprek beoordeelt een van onze letselschadespecialisten de haalbaarheid van je letselschadezaak. Je kunt rechtstreeks telefonisch contact met ons opnemen of een contactformulier op onze website invullen. Naar aanleiding van dit formulier zullen de letselschadejuristen van het intaketeam gratis en vrijblijvend telefonisch contact met je opnemen. Bel ons direct op 085 073 55 50.

In deze stap gaan we uitgebreid informatie verzamelen en de veroorzaker van je letsel namens jou aansprakelijk stellen. Nadat een van onze letselschade-experts je zaak in behandeling heeft genomen, plannen we een persoonlijk gesprek in. Dit gesprek kan bij jou thuis plaatsvinden maar kan je ook telefonisch of via videobellen voeren. Tijdens dit gesprek maak je kennis met je letselschade-expert en bespreek je onder andere de toedracht van het ongeval, de schade, de medische aspecten van je letsel, je inkomenssituatie, je opleiding, je sociale situatie en eventueel de eerste gemaakte kosten.

In deze stap gaat je letselschade-expert de volledige schade in kaart brengen en gaat hij of zij in onderhandeling met de tegenpartij. Je letselschade kan vaak pas worden afgewikkeld als je een medische eindsituatie hebt bereikt. Daarvan is sprake als je medische situatie stabiel is – vaak als alle medische behandeling zijn afgerond – of als je volledig bent hersteld. Ook kijken we of er op het gebied van je inkomen of werk een stabiele situatie is ontstaan.

Laat je terugbellen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je je letselschade kunt claimen. Gelukkig vind je onze letselschadespecialisten in diverse vestigingen verspreid over het hele land. Er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. Ze vertellen je er graag meer over.

Whiplash na een ongeluk. En nu?

De klachten ontstaan vaak na een kop-staartaanrijding of een aanrijding met een forse botsing. Je hebt hierna vaak last van zogenaamde cognitieve klachten. Klachten die vaak niet van de buitenkant zichtbaar zijn. Reden te meer om na het ongeval meteen medische hulp te zoeken om de klachten en het letsel vast te laten leggen. Schakel na het ongeval een belangenbehartiger in en ga niet zelf in discussie met een verzekeraar die namens de tegenpartij optreedt. Een verzekeraar heeft niet dezelfde belangen als jij als letselschadeslachtoffer.

Waar heb je recht op?

Om bij een whiplash de hoogte van je schadevergoeding te kunnen bepalen, kijken we naar verschillende factoren. Ben je bijvoorbeeld arbeidsongeschikt geraakt door het ongeval. En zo ja, voor hoe lang? Maar ook als je je niet ziek hoeft te melden maar wel thuis hulp nodig hebt – bij het doen van boodschappen of schoonmaken bijvoorbeeld – heb je recht op een schadevergoeding.

Ben je benieuwd of jij ook schadevergoeding kunt krijgen? Ontdek het door nu op de knop hieronder te klikken. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Wat klanten van ons vinden

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je ook een letselschadevergoeding kunt claimen. Doe de check of neem contact op.