Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Letselschade claimen bij een whiplash

Een whiplash ontstaat vaak na een forse klap die je bij een ongeluk hebt opgelopen, bijvoorbeeld bij een aanrijding. Door het plotselinge naar voren en achteren bewegen van het hoofd ontstaan vaak nekklachten. Van een whiplash kun je veel schade ondervinden. Niet alleen lichamelijk maar ook financieel. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Whiplash na een ongeluk. En nu? 

De klachten ontstaan vaak na een kop-staartaanrijding of een aanrijding met een forse botsing. Je hebt hierna vaak last van zogenaamde cognitieve klachten, simpel gezegd klachten die van de buitenkant niet zichtbaar zijn. Reden te meer om na het ongeval medische hulp te zoeken om de klachten en het letsel te laten vastleggen. Schakel na het ongeval een belangenbehartiger in zoals LSR Westland en ga niet zelf in discussie met een verzekeraar die namens de tegenpartij optreedt. De belangen van een verzekeraar zijn vaak niet dezelfde als die van een letselschadeslachtoffer.

Iemand aansprakelijk stellen bij een whiplash

Als je een aanrijding hebt gehad, is het zaak om zo snel mogelijk de veroorzaker aansprakelijk te stellen. Daarnaast is het belangrijk om direct na de aanrijding een arts te bezoeken om het letsel vast te stellen. Met deze informatie lever je bewijs van het letsel. Dit is nodig om een schadevergoeding te claimen.

Wij kunnen je gratis bijstaan bij het verhalen van jouw letselschade.

Hoeveel schadevergoeding kun je krijgen bij een whiplash?

De hoogte van de schadevergoeding waar je recht op hebt bij een whiplash is afhankelijk van verschillende factoren. Vooral hoe lang de genezing duurt, hoe arbeidsongeschikt je precies bent, welke hinder je nog steeds ondervindt en of je volledig hersteld bent speelt hierbij een rol.

Ben je benieuwd of jij ook schadevergoeding kunt krijgen? Ontdek het door op onderstaande knop te klikken. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Een ongeval met letsel, wat nu?

Je hebt een ongeval gehad en hebt hierbij letsel opgelopen. Wat moet je dan eigenlijk doen? Het antwoord op deze vraag lees je in het stappenplan Letselschade.

Stappenplan Letselschade

Vul jouw gegevens in om het stappenplan bij letselschade te downloaden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten vinden:

Hoeveelheid klanten dat ons aanbeveelt:
100%
Klanten geven ons gemiddeld een:
8,9

Hoe tevreden onze klanten zijn:

Greep uit de reacties: