Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Letselschade claimen bij een whiplash

Na een verkeersongeval kunt je diverse klachten krijgen. Denk hierbij aan een pijnlijke nek en hoofdpijnklachten. Het is belangrijk dat je deze klachten laat onderzoeken en de juiste medische behandeling wordt gestart. Neem dan ook na het ongeval meteen contact op met je huisarts of de spoedeisende hulp.

Van een whiplash kun je veel schade ondervinden. Niet alleen lichamelijk maar ook financieel. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Whiplash na een ongeluk. En nu?

De klachten ontstaan vaak na een kop-staartaanrijding of een aanrijding met een forse botsing. Je hebt hierna vaak last van zogenaamde cognitieve klachten. Dat zijn klachten die van de buitenkant niet zichtbaar zijn. Reden te meer om na het ongeval medische hulp te zoeken om de klachten en het letsel vast te laten leggen. Schakel na het ongeval een belangenbehartiger in en ga niet zelf in discussie met een verzekeraar die namens de tegenpartij optreedt. Een verzekeraar heeft niet dezelfde belangen als jij als letselschadeslachtoffer.

Waar heb je recht op?

Om de hoogte van je schadevergoeding bij whiplash te kunnen bepalen, kijken we naar verschillende factoren. Ben je bijvoorbeeld arbeidsongeschikt geraakt door het ongeval en zo ja, voor hoe lang? Maar ook als je je niet ziek hoeft te melden maar wel hulp thuis nodig hebt bij het doen van boodschappen of schoonmaken, heb je recht op een schadevergoeding.

Ben je benieuwd of jij ook schadevergoeding kunt krijgen? Ontdek het door op de knop hieronder te klikken. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen
Stap 1

Bel ons direct

Bel direct naar 085-0735550. Je vertelt jouw verhaal en wij stellen nog een aantal aanvullende vragen, zodat wij je zaak goed begrijpen.

Stap 2

Inschatting aansprakelijkheid

Op basis van jouw informatie maken wij een vrijblijvende inschatting van de kans op een succesvolle letselschadeclaim.

Stap 3

Aan de slag

Als je dat wenst kunnen wij je volledig ondersteunen bij het verzorgen en onderbouwen van jouw letselschadeclaim. Onze specialisten nemen je het complete traject uit handen.

Neem contact op voor gratis advies

085-0735550 Contactformulier

Wil je meer informatie?

Laat jouw gegevens achter in het formulier. Wij bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen) terug om jouw zaak te bespreken. Vaak komen wij direct tot een advies m.b.t. je claim. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Laat je terugbellen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen).
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze experts

Carla Prins
Bert Heida
Kim van Beek
Lianne Hackeng
Kenny Hassink
Kristianne Meijer
Gertrud de Blaauw
Diandra van der Voort

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Wil je direct weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op