Heb je een ongeval gehad met je scootmobiel?

Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Klanten geven ons gemiddeld een 8.9
Ruim 75.000 klanten kosteloos geholpen
Al 75 jaar bewezen succesvol

Heb je een ongeval gehad met je scootmobiel waarbij een andere partij schuld heeft? Dan kun je een letselschadevergoeding claimen. Hoe dit precies werkt, ontdek je op deze pagina.

Hoe we werken

Tijdens een intakegesprek beoordeelt een van onze letselschadespecialisten de haalbaarheid van je letselschadezaak. Je kunt rechtstreeks telefonisch contact met ons opnemen of een contactformulier op onze website invullen. Naar aanleiding van dit formulier zullen de letselschadejuristen van het intaketeam gratis en vrijblijvend telefonisch contact met je opnemen. Bel ons direct op 085 073 55 50.

In deze stap gaan we uitgebreid informatie verzamelen en de veroorzaker van je letsel namens jou aansprakelijk stellen. Nadat een van onze letselschade-experts je zaak in behandeling heeft genomen, plannen we een persoonlijk gesprek in. Dit gesprek kan bij jou thuis plaatsvinden maar kan je ook telefonisch of via videobellen voeren. Tijdens dit gesprek maak je kennis met je letselschade-expert en bespreek je onder andere de toedracht van het ongeval, de schade, de medische aspecten van je letsel, je inkomenssituatie, je opleiding, je sociale situatie en eventueel de eerste gemaakte kosten.

In deze stap gaat je letselschade-expert de volledige schade in kaart brengen en gaat hij of zij in onderhandeling met de tegenpartij. Je letselschade kan vaak pas worden afgewikkeld als je een medische eindsituatie hebt bereikt. Daarvan is sprake als je medische situatie stabiel is – vaak als alle medische behandeling zijn afgerond – of als je volledig bent hersteld. Ook kijken we of er op het gebied van je inkomen of werk een stabiele situatie is ontstaan.

Laat je terugbellen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je je letselschade kunt claimen. Gelukkig vind je onze letselschadespecialisten in diverse vestigingen verspreid over het hele land. Er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. Ze vertellen je er graag meer over.

Een ongeval met je scootmobiel. En nu?

Als bestuurder van een scootmobiel ben je erg kwetsbaar. Je hebt geen bescherming en draagt geen helm. De kans om bij een ongeval letsel op te lopen is daarom groot. In sommige gevallen heb je recht op een schadevergoeding voor zowel de materiële als de immateriële schade die je geleden hebt.

Wanneer kun je schade claimen?

In sommige gevallen kun je schade claimen. Wanneer de andere partij van het ongeval schuld heeft aan jouw letsel omdat deze zich niet aan de regels gehouden heeft bijvoorbeeld.

Hoe kan je schade claimen?

Ben je benieuwd of jij ook een letselschadevergoeding kunt claimen? Je ontdekt het hieronder. Het claimen van een letselschadevergoeding is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Wat klanten van ons vinden

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je ook een letselschadevergoeding kunt claimen. Doe de check of neem contact op.