Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Heb jij zwaar lichamelijk letsel opgelopen?

Heb jij een ongeval gehad waarbij je zwaar lichamelijk letsel hebt opgelopen? Daarvan kun je veel schade ondervinden. Niet alleen lichamelijk maar ook financieel. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Zwaar lichamelijk letsel. En nu?

Het oplopen van zwaar letsel is in alle gevallen ingrijpend, zowel fysiek als psychologisch. Wanneer er ook andere partijen betrokken zijn bij het ongeval heb je mogelijk recht op een schadevergoeding. Ben je benieuwd of jij recht hebt op letselschade? Lees dan verder.

Wat is zwaar letsel?

Er is geen precieze definitie van zwaar lichamelijk letsel. Bij het bepalen hiervan wordt gekeken naar drie factoren: de aard van het letsel, de noodzaak en aard van medisch ingrijpen en het uitzicht op (volledig) herstel. Bij een besluit kan ook de restschade worden meegenomen. Dit zijn bijvoorbeeld littekens of langdurige pijnklachten.

Hoe kun je schade claimen?

Ben je benieuwd of jij ook letselschade kunt claimen? Je ontdekt het hieronder. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Een ongeval met letsel, wat nu?

Je hebt een ongeval gehad en hebt hierbij letsel opgelopen. Wat moet je dan eigenlijk doen? Het antwoord op deze vraag lees je in het stappenplan Letselschade.

Stappenplan Letselschade

Vul jouw gegevens in om het stappenplan bij letselschade te downloaden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten vinden:

Hoeveelheid klanten dat ons aanbeveelt:
100%
Klanten geven ons gemiddeld een:
8,9

Customer satisfaction

Greep uit de reacties: