Klanten geven ons gemiddeld een 8.9
Ruim 63.000 klanten kosteloos geholpen
Al 70 jaar bewezen succesvol

(Eind)bod tegenpartij zonder belangenbehartiger

Heb jij na een ongeval letsel opgelopen en zonder tussenkomst van een belangenbehartiger een (eind)bod ontvangen van de verzekeraar om je letselschade af te wikkelen?Als je na een ongeval een (eind)bod van de tegenpartij hebt ontvangen en je hebt nog geen belangenbehartiger ingeschakeld dan raden wij je aan niet zomaar akkoord te gaan en  de kwestie alsnog aan ons voor te leggen.

Waarom belangenbehartiging als ik een bod heb ontvangen van de tegenpartij?

Als een verzekeraar een voorstel voor (definitieve) afwikkeling van je letselschade doet is het voor een leek moeilijk in te schatten of de berekening van de schade of het aanbod van de verzekeraar wel recht doet aan je schade en situatie. Soms lijkt er een redelijk (lees: hoog) bod te worden gedaan, maar een verzekeraar heeft een ander belang dan het slachtoffer. Een verzekeraar wil feitelijk gewoon dat er zo weinig mogelijk wordt uitgekeerd en jij als slachtoffer wil dat je krijgt waar je recht op hebt.Is  het bod van de verzekeraar/tegenpartij wel een redelijk bod?

Is er bij die berekening wel rekening gehouden met eventuele blijvende klachten en beperkingen, de mogelijkheid dat de schade zich kan uitstrekken over vele jaren in de toekomst en dat jouw inkomen of pensioenopbouw mist?

Het voorstel van de verzekeraar kan om verschillende redenen niet redelijk zijn:

Wat betekent het inschakelen van belangenbehartiging voor jou?

Bij de beoordeling van de door jou opgelopen schade houden wij jouw belangen in de gaten. Als je niet dagelijks te maken hebt met schadevergoedingen en afwikkeling van schades zie je gemakkelijk belangrijke zaken over het hoofd. Daarom is het belangrijk dat als je letselschade hebt opgelopen je ons, ervaren belangenbehartigers,  inschakelt die het voorstel van de tegenpartij te beoordelen.

Als je ons inschakelt nemen wij zoveel mogelijk werk uit handen, wij beantwoorden al je vragen en zetten ons in om je volledige schade bij de tegenpartij te verhalen, we geven je advies  en verzorgen namens jou alle communicatie richting de tegenpartij. We kijken daarbij niet alleen naar de kosten die je nu maakt en al hebt gemaakt, maar ook naar kosten die je mogelijk in de toekomst nog gaat maken. Ook houden we rekening met een mogelijk verlies van arbeidsvermogen. Door onze belangenbehartiging kun jij je volledig op je herstel richten.

En dit doen wij kosteloos.

Hoe kan ik het bod van de tegenpartij door jullie laten beoordelen? 

Een bod ontvangen? Schakel ons in en wij beoordelen of het een juist en goed voorstel is en stellen zo nodig namens jou een nieuw of  tegenvoorstel. Nadat jij je bij ons hebt gemeld nemen wij persoonlijk contact met je  op om de zaak vrijblijvend met je te bespreken. Dit doen wij kosteloos.  Bel ons of stuur ons een mail met het verzoek om jou op een gewenst tijdstip of dag terug te bellen.

Direct gratis advies van een letselschade jurist

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je je letselschade kunt claimen. Gelukkig vind je onze letselschadespecialisten in diverse vestigingen verspreid over het hele land. Er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. Ze vertellen je er graag meer over.

+3185-0735550 Contactformulier

Wil je meer informatie?

Laat jouw gegevens achter in het formulier. Wij bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen) terug om jouw zaak te bespreken. Vaak komen wij direct tot een advies m.b.t. je claim. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Laat je terugbellen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je direct weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Je betaalt als slachtoffer nooit, wij claimen de gemaakte kosten!

Neem contact op

Laat ons je situatie beoordelen

Leg jouw zaak aan ons voor en wij nemen contact met je op om jouw situatie te bespreken.

Ontdek jouw opties

Wie we zijn

ikclaimletselschade.nl is onderdeel van BrandMR Letselschade.

Ontdek hoe wij werken

Onze experts

Carla Prins
Bert Heida
Kim van Beek
Lianne Hackeng
Kenny Hassink
Kristianne Meijer
Gertrud de Blaauw

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Wil je direct weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op