(Eind)bod tegenpartij zonder belangenbehartiger

Heb je na een ongeval letsel opgelopen en zonder tussenkomst van een belangenbehartiger een (eind)bod ontvangen van de verzekeraar om je letselschade af te wikkelen? Heb je na een ongeval een (eind)bod van de tegenpartij ontvangen maar nog geen belangenbehartiger ingeschakeld? Dan raden we je aan niet zomaar akkoord te gaan. Beter is het de kwestie alsnog aan ons voor te leggen.

Waarom belangenbehartiging als ik een bod heb ontvangen van de tegenpartij?

Als een verzekeraar een voorstel voor de (definitieve) afwikkeling van je letselschade doet, is het voor een leek moeilijk in te schatten of de berekening van de schade of het aanbod van de verzekeraar wel recht doet aan je situatie. Soms lijkt er een redelijk hoog bod te worden gedaan maar heeft een verzekeraar een ander belang dan het slachtoffer. Een verzekeraar wil feitelijk gewoon dat er zo weinig mogelijk uitgekeerd wordt. Maar jij als slachtoffer wil natuurlijk dat je krijgt waar je recht op hebt. En is het bod van de verzekeraar of tegenpartij dan wel een redelijk bod?

Is er bij die berekening bijvoorbeeld wel rekening gehouden met eventuele blijvende klachten en beperkingen? De schade kan zich mogelijk uitstrekken over vele jaren in de toekomst en je kunt daardoor veel inkomen of pensioenopbouw missen.

Het voorstel van de verzekeraar kan om verschillende redenen niet redelijk zijn:

Wat betekent het inschakelen van belangenbehartiging voor jou?

Bij de beoordeling van de door jou opgelopen schade houden wij je belangen in de gaten. Als je niet dagelijks te maken hebt met schadevergoedingen en afwikkeling van schades zie je gemakkelijk belangrijke zaken over het hoofd. Daarom is het belangrijk dat als je letselschade hebt opgelopen je ons inschakelt. Als ervaren belangenbehartigers kunnen wij als geen ander het voorstel van de tegenpartij beoordelen.

Als je ons inschakelt nemen we je zoveel mogelijk werk uit handen. We beantwoorden al je vragen en zetten ons in om je volledige schade bij de tegenpartij te verhalen. Verder geven we je advies en verzorgen we namens jou alle communicatie richting de tegenpartij. We kijken daarbij niet alleen naar de kosten die je nu maakt en al hebt gemaakt maar ook naar kosten die je mogelijk in de toekomst nog gaat maken. Ook houden we rekening met een mogelijk verlies van arbeidsvermogen. Door onze belangenbehartiging kun jij je volledig op je herstel richten.

En dit doen we allemaal kosteloos. We claimen onze eigen kosten namelijk bij de tegenpartij.

Hoe kan ik het bod van de tegenpartij door jullie laten beoordelen? 

Een bod ontvangen? Schakel ons in en wij beoordelen of het een juist en goed voorstel is en stellen zo nodig namens jou een nieuw of tegenvoorstel. Nadat je je bij ons hebt gemeld nemen we persoonlijk contact met je op om de zaak vrijblijvend met je te bespreken. Dit doen we kosteloos. Bel ons of stuur ons een mail met het verzoek om jou op een gewenst tijdstip terug te bellen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je direct weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Je betaalt als slachtoffer nooit, wij claimen de gemaakte kosten!

085 073 55 50

Laat ons je situatie beoordelen

Leg jouw zaak aan ons voor en wij nemen contact met je op om jouw situatie te bespreken.

Check je claim

Wie we zijn

ikclaimletselschade.nl is onderdeel van BrandMR Letselschade.

Meer over ons

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je ook een letselschadevergoeding kunt claimen. Doe de check of neem contact op.