Regio Emmen

Wil je weten of je je letselschade kunt claimen? Onze letselschadespecialisten in Emmen helpen je graag verder. En onze dienstverlening is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Letselschade opgelopen in de buurt van Emmen?

Heb je letsel door een ongeval dat je hebt opgelopen in Emmen of in de buurt van Emmen? Dan wil je vast weten of en hoe je deze letselschade kunt claimen. Onze letselschadespecialisten in Emmen vertellen je hier graag meer over.

Letselschade afhandelen doe je gewoon thuis

Stel, je hebt door een ongeval letselschade opgelopen en je bent op zoek naar een specialist in de buurt. Dan is het natuurlijk maar al te prettig als je je verhaal kunt vertellen in je eigen vertrouwde thuisomgeving. Zeker als je na het ongeluk minder mobiel bent. Daarom komen we graag bij je op bezoek voor een persoonlijk intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we met jou wat je is overkomen en wat de gevolgen voor je zijn. Nu en in de toekomst.

Schadevergoeding

Wanneer je letselschade hebt opgelopen door een ongeval, kun je in veel gevallen de geleden schade vergoed krijgen. De hoogte van deze vergoeding verschilt van persoon tot persoon en is afhankelijk van de schade die je hebt geleden en de situatie. Weten wat de schadevergoeding zou kunnen zijn in jouw situatie? Leg je zaak aan ons voor zodat wij je persoonlijke schade in kaart kunnen brengen.

Aansprakelijk stellen

Het is belangrijk om zo snel mogelijk de veroorzaker van jouw schade aansprakelijk te stellen. Dit hoef je niet zelf te doen. Als je bij ons je schade meldt, starten wij het traject om je schade bij de tegenpartij te verhalen. Wij nemen je het complete traject uit handen en bieden je volledige ondersteuning hierbij.

Kosten

Voor het schadevergoedingstraject is het belangrijk dat je alle kosten die verband houden met het ongeval goed bijhoudt. Ook moet je hiervoor bewijs verzamelen. Denk bijvoorbeeld aan reiskosten die je maakt om een arts of fysiotherapeut te bezoeken, kosten die voortkomen uit een kapotte fiets of kapotte kleding, het eigen risico van je ziektekostenverzekering en kosten voor hulp in de huishouding. Het zou zonde zijn als je vergeet welke kosten je gemaakt hebt terwijl je deze wel kunt claimen.

Behalve deze kosten kun je ook kosten zoals gemist loon of gemist loon voor overwerk, kosten door een verblijf in het ziekenhuis of smartengeld vergoed krijgen. Terwijl de kosten van onze dienstverlening voor jou als slachtoffer helemaal gratis zijn. Deze verhalen we namelijk op de tegenpartij.

Benieuwd of je recht hebt op een schadevergoeding? Ontdek het hieronder.

Ontdek of je kunt claimen

Wij helpen je in Emmen

What our clients think:

Amount of customers that recommend us:
100%
Average customer rating:
9,6

Customer satisfaction

Some of the reviews from 2019:

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je ook een letselschadevergoeding kunt claimen. Doe de check of neem contact op.