Klanten geven ons gemiddeld een 8.9
Ruim 63.000 klanten kosteloos geholpen
Al 70 jaar bewezen succesvol

Regio Groningen

Wil je weten of jij jouw letselschade kunt claimen? Onze letselschade specialisten in Groningen helpen je graag verder. Onze dienstverlening is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Letselschade afhandelen doe je gewoon thuis

Stel je hebt door een ongeval letselschade opgelopen en je bent op zoek naar een specialist in de buurt. Dan is het natuurlijk maar al te prettig als je je verhaal kunt vertellen in je eigen vertrouwde thuisomgeving. Zeker als je na het ongeluk minder mobiel bent. Daarom komen we graag bij je op bezoek voor een persoonlijk intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we met jou wat je is overkomen en wat de gevolgen voor je zijn. Nu en in de toekomst.

Schadevergoeding

Wanneer je letselschade hebt opgelopen door een ongeval, kun je in veel gevallen de geleden schade vergoed krijgen. De hoogte van deze vergoeding verschilt per persoon en is afhankelijk van de geleden schade en de situatie. Weten wat de schadevergoeding zou kunnen zijn in jouw situatie? Leg je zaak aan ons voor zodat wij je persoonlijke schade in kaart kunnen brengen.

Aansprakelijk stellen

Het is belangrijk om zo snel mogelijk de veroorzaker van jouw schade aansprakelijk te stellen. Dit hoef je niet zelf te doen. Als je bij ons je schade meldt, starten wij het traject om je schade bij de tegenpartij te verhalen. Wij nemen je het complete traject uit handen en bieden je volledige ondersteuning hierbij.

Kosten

Voor het schadevergoedingstraject is het wel belangrijk dat je alle kosten die verband houden met het ongeval goed bijhoudt. Ook moet je hiervoor bewijs verzamelen. Denk bijvoorbeeld aan reiskosten die je maakt om een arts of fysiotherapeut te bezoeken, kosten die voortkomen uit een kapotte fiets of kleding, het eigen risico van ziektekosten en kosten voor hulp in de huishouding. Het zou zonde zijn als je vergeet welke kosten je hebt gemaakt terwijl je deze wel kunt claimen.

Behalve deze kosten kun je ook kosten zoals gemist loon of gemist loon voor overwerk, kosten door een verblijf in het ziekenhuis of smartengeld vergoed krijgen. Terwijl de kosten van onze dienstverlening voor jou als slachtoffer helemaal gratis zijn. Deze verhalen we namelijk op de tegenpartij.

Benieuwd of je recht hebt op een schadevergoeding? Ontdek het hieronder!

Ontdek of je kunt claimen

Wij helpen je in Groningen

Anuschka van der Wulp
Shenna Wagenaar
Gertrud de Blaauw
Kristianne Meijer
Lianne Hackeng
Kenny Hassink
Kim van Beek
Carla Prins
Bert Heida

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Wil je direct weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Direct gratis advies van een letselschade jurist

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je je letselschade kunt claimen. Gelukkig vind je onze letselschadespecialisten in diverse vestigingen verspreid over het hele land. Er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. Ze vertellen je er graag meer over.

+3185-0735550 Contactformulier

Wil je meer informatie?

Laat jouw gegevens achter in het formulier. Wij bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen) terug om jouw zaak te bespreken. Vaak komen wij direct tot een advies m.b.t. je claim. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Laat je terugbellen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten vinden:

Hoeveelheid klanten dat ons aanbeveelt:
100%
Klanten geven ons gemiddeld een:
8,9

Customer satisfaction

Greep uit de reacties: