Letselschade claimen bij een fietsongeluk

Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Slachtoffer worden van een fietsongeval is erg vervelend. Vooral wanneer hier lichamelijk letsel bij komt kijken. Maar ook financieel kun je hier veel schade van ondervinden. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen hiervan. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn of haar  verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Een fietsongeval. Wij verhalen je letselschade

Heb je een aanrijding gehad met een motorrijtuig (auto, bus, scooter, motor of vrachtwagen)? Wij staan je graag bij. Je hebt vrijwel altijd recht op schadevergoeding. Wist je bijvoorbeeld dat:

Welke schadeposten kun je vorderen na een aanrijding op de fiets?

Na een ongeval denk je wellicht niet direct aan de schade die hiermee gepaard gaat. Toch kan deze schade aardig oplopen. Niet alleen de schade aan je fiets kun je claimen maar ook alle andere kosten die je maakt door het ongeval. Denk bijvoorbeeld aan:

Zo zijn er nog veel meer schadeposten die na een ongeval worden vergoed. Uitgangspunt daarbij zijn kosten die je zonder het fietsongeval niet zou hebben gemaakt. Staat je schadepost niet in bovenstaand rijtje? Neem dan gerust contact op met ons. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden om letselschade te claimen en kunnen je mogelijk ook wijzen op posten waar je zelf niet aan gedacht hebt.

Ontdek of je kunt claimen

Onze experts

Wat cliënten over ons zeggen

“Vanaf het begin was duidelijk dat onze zaak in goede handen was. Hierdoor konden wij ons puur richten op de revalidatie.”

“Nadat ik via jullie site een formulier had ingevuld, ben ik gelijk de andere dag al gebeld. Dit gaf mij veel opluchting omdat ik toch wel met een aantal zaken zat.”

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je ook een letselschadevergoeding kunt claimen. Doe de check of neem contact op.