Klanten geven ons gemiddeld een 8.9
Ruim 63.000 klanten kosteloos geholpen
Al 70 jaar bewezen succesvol

De doktoren zeggen dat ik een medisch wonder ben

Anja 14/11/2019

Ook letselschade claimen?

Anja* (71) is met haar dochter en kleindochter in Engeland op vakantie. Het was een heerlijke week, tot het op de laatste dag gruwelijk misgaat. Door fel reflecterend ijs op de weg en een verblindende zon, ziet een Engelse automobilist de auto van het drietal te laat. Bij de enorme klap raakt Anja zwaargewond. Een traumaheli brengt haar met spoed naar het ziekenhuis, waar ze een dag in levensgevaar verkeert. Na twee weken mag ze gelukkig wel weer naar huis, waarna de afhandeling van de schade begint.

“We waren in december in Engeland op vakantie en reden op de laatste dag op zo’n echt typisch Engelse, landelijke binnendoorweg. Er lag wat sneeuw en de zon scheen heel fel. Op het punt waar de weg ineens naar beneden afliep, scheen de zon precies op een plak gesmolten ijs. Mijn kleindochter reed en zag helemaal niets meer. Ze nam direct gas terug, maar zag niet dat er op een naderende kruising ineens een hardrijdende local met zijn auto van links kwam. Die kende de weg natuurlijk precies en scheurde lekker door. We zagen hem helaas veel te laat.”

Mijn kleindochter redde echt ons leven

“De klap die volgde was enorm, waarna ze mij met een traumaheli naar het ziekenhuis brachten. Het was echt ernstig. Ik verkeerde zelfs een dag in levensgevaar en bracht 14 dagen in het ziekenhuis in Engeland door. Achteraf vertelde een agent die ter plaatse was, dat mijn kleindochter ons leven redde door in een reflex naar links te sturen. Daardoor zijn we gelukkig niet vol in de zijkant geraakt, maar raakte onze auto bij de aanrijding in een spin. Toen ik weer in Nederland was, hoorde ik zelfs dat ze hebben lopen zoeken naar de motor van de auto. Die was door de klap helemaal in de carrosserie verdwenen.”

In contact met het Letselschadebureau

“In eerste instantie handelde mijn verzekeraar de schade af. Niemand attendeerde me er ooit op om een letselschadespecialist in de arm te nemen. Dat werd anders toen ik een contract voor de definitieve schadeclaim en uitbetaling van de schade moest tekenen. Dat mocht de contactpersoon bij die verzekeraar niet zelf doen. Ik moest daarvoor mijn eigen rechtsbijstand inschakelen, of een letselschadespecialist. Ik besloot het laatste te doen en vond al snel via Google een letselschadebureau. Ze belden snel terug en aan de telefoon klikte het direct. Dus dat was eigenlijk zo gepiept. Achteraf had ik natuurlijk veel eerder een specialist moeten inschakelen, maar ik wist het gewoon niet. Mijn dochter had er zoveel werk aan. Dat had ik haar allemaal kunnen besparen.”

Alles perfect geregeld

“Het contact met Rob was een verademing. Rob Kroezen regelde alles perfect. Hij kwam bij me thuis en gaf altijd duidelijke uitleg. Zelfs toen wij het allemaal even niet meer zagen zitten, wist Rob ons gerust te stellen en vertelde dat we ons nergens druk over hoefden te maken. Hij had een idee in zijn hoofd en ging daarmee aan de slag. Dat leverde uiteindelijk een 50% hogere schadevergoeding op. Ik vind hem gewoon een topper. Echt chapeau! Toen Rob de zaak oppakte, was het binnen een paar maanden afgerond. Het is vooral ook fijn om alles achter me te kunnen laten. Je wordt er toch steeds aan herinnerd zolang de procedure loopt.”

Ik word helaas nooit meer beter

“Hoewel ik natuurlijk heel erg blij ben met de afhandeling door Rob, word ik helaas nooit meer echt beter. De doktoren vertellen me dat ik een medisch wonder ben. Bijna mijn hele ribbenkast aan de rechterkant is los van mijn borstbeen en helemaal verbrijzeld. Eén rib hangt helemaal naar beneden en daardoor is mijn lever voor een deel onbeschermd. Ook heb ik nog steeds een gat in mijn buikwand en heb ik een rolstoel nodig.

Dat klinkt natuurlijk allemaal heftig, maar ik ben vooral blij dat ik nog leef. En met het werk van Rob Kroezen ben ik meer dan tevreden. Als iemand ooit aan mij zou vragen naar iemand die in dit soort situaties kan helpen, dan zou ik Rob echt aanbevelen!”

*) De naam Anja is om privacyredenen gefingeerd.

Wil je meer informatie?

Laat jouw gegevens achter in het formulier. Wij bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen) terug om jouw zaak te bespreken. Vaak komen wij direct tot een advies m.b.t. je claim. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Laat je terugbellen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.