Mijn spieren zaten door de klap van het ongeluk helemaal vast.

Ook letselschade claimen?

Een vrachtwagen wilde naar de rechterrijstrook en kwam daardoor in botsing met de auto van Veronika. 

Ik was onderweg op de snelweg. Een vrachtwagen wilde naar de rechterrijstrook en raakte toen mijn bestuurderskant. Ik ben toen om de vrachtwagen heen gedraaid en ook nog eens van achteren geraakt door een tweede vrachtwagen. Uiteindelijk kwam ik aan de linkerkant van de weg terecht.

Ik heb er bijna twee jaar last van gehad. Ik had nekklachten, concentratieproblemen en was altijd moe. Na een jaar had ik opeens een enorme terugval en kon ik niet naar mijn werk. Ik ben toen ook naar de fysio geweest want mijn spieren zaten door de klap van het ongeluk helemaal vast.

Ik ben uiteindelijk bij Daniëlle Valstar van LSR terecht gekomen. Die heeft alles verwerkt en afgehandeld. Ze was heel aardig en stond altijd voor me klaar als ik wat had. Zij hield mijn ook altijd heel netjes op de hoogte van waar ze mee bezig was en wat voor antwoorden ze kreeg. Ze onderhandelde heel netjes voor me. De vergoeding die ik kreeg – inclusief smartengeld en dat soort dingen – was ook boven verwachting voor me. Ik had een paar honderd euro verwacht maar het was veel meer. Dus ik kan er alleen maar positieve dingen over zeggen. Ik ben echt ontzettend tevreden.

Gelukkig heb ik er nu geen last meer van. Ik wil er ook niet meer mee bezig zijn maar het achter me laten, het kunnen afsluiten. Wel heb ik nog een tijd angst gehad om bij een vrachtwagen in de buurt te rijden. Ik keek altijd goed in mijn spiegels en ging dan maar even 60-70 rijden totdat de vrachtwagen voorbij is. Maar ook dat gaat inmiddels veel beter.

 

Request a callback

Leave your details below, after which we will call you back within 1 business day.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je ook een letselschadevergoeding kunt claimen. Doe de check of neem contact op.