Toen ik weer bijkwam, was de ambulance er al

Kim 19/06/2019

Ook letselschade claimen?

Kim (23) is op maandag in de ochtendspits op weg naar haar werk en belandt in een file. Ze staat nog maar net stil, als een achteropkomende auto in volle vaart achter op haar auto knalt. Door de enorme klap raakt Kim bewusteloos. Ze komt pas weer bij als mensen om haar heen staan en zelfs de ambulance er al is.

“Ik reed op de snelweg een file in en was de laatste in de rij. Van de klap zelf herinner ik me helemaal niets meer. Er was een auto in volle vaart op mij geklapt. De klap was zo hard dat ik bewusteloos raakte en pas een hele tijd later weer bijkwam. Er stonden toen veel mensen om me heen en de ambulance was er ook al. Ik zat nog in de auto en voelde mijn benen niet meer, waar ik enorm van in paniek raakte. Mijn gezicht lag ook helemaal open, ik zat onder het bloed en mijn neus is later nog gehecht. Ze hebben me toen uit de auto een brancard op getild, waarna mijn benen gelukkig begonnen te tintelen. Dat was een enorme opluchting, ik voelde ze gelukkig weer! Pas eenmaal in de ambulance herinnerde ik me wat er gebeurd was.”

Alles deed zeer

“In het ziekenhuis ben ik grondig onderzocht. Gelukkig bleek dat er ondanks de harde klap niets ernstigs aan de hand was. Daarna heb ik wel een week op bed gelegen en kon echt bijna niets meer. Mijn lichaam had toch een behoorlijke opdonder gehad. Alles deed zeer, zelfs liggen deed pijn. Ondanks alles ben ik na anderhalve week weer halve dagen gaan werken. Achteraf niet zo verstandig, want ik heb nog lang elke dag hoofdpijn gehad. Ik had langer thuis moeten blijven.”

Goed advies van Letselschaderegeling Westland

“De dag na het ongeval werd ik gebeld door de politie. Ik heb mijn verhaal gedaan, waarna me Slachtofferhulp aangeboden werd. In eerste instantie vond ik dat niet nodig, maar heb na een week besloten om toch te gaan praten. Het was een heftig ongeluk geweest en hoewel ik er naar omstandigheden goed vanaf gekomen was, zou het zomaar kunnen zijn dat bepaalde klachten pas veel later komen en nog naar het ongeval te herleiden zijn. Zo kwam ik met Rob Kroezen in contact. Hij is dezelfde week nog bij me thuis geweest. Daar was ik erg blij mee, want hij wees me op heel veel dingen waar ik zelf nog helemaal niet eens over had nagedacht had. Hij legde ook duidelijk uit wat de gang van zaken was.”

Regelmatig contact

“In die periode heeft Rob ontzettend veel voor me geregeld. Zelfs mijn jas en andere dingen die bij het ongeluk kapot waren gegaan werden vergoed. Hij heeft alles met de tegenpartij en de verzekeraar geregeld. Daarnaast gaf ik een een machtiging voor het ziekenhuis, zodat Rob alle medische gegevens op kon vragen. We hadden regelmatig contact per telefoon en mail. Hij hield me altijd op de hoogte waar hij mee bezig was en stuurde de voorstellen voor de letselschadevergoeding.”

Letselschadevergoeding

“Uiteindelijk heb ik ongeveer anderhalf jaar na het ongeval een nette vergoeding gehad waar ik tevreden mee ben. De littekens in mijn gezicht op mijn neus en voorhoofd kan ik nu met een laser laten behandelen, of eventueel door een plastisch chirurg. Dat is zeker mogelijk met het bedrag dat ik krijg en daar is ook rekening mee gehouden in de berekening. Al met al ben ik heel tevreden over de afhandeling van mijn letselschade.”

Request a callback

Leave your details below, after which we will call you back within 1 business day.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je ook een letselschadevergoeding kunt claimen. Doe de check of neem contact op.