Klanten geven ons gemiddeld een 8.9
Ruim 63.000 klanten kosteloos geholpen
Al 70 jaar bewezen succesvol

Waarom belangenbehartiging?

Als slachtoffer van een ongeval waarbij je letselschade oploopt, krijg je te maken met verschillende (tegen) partijen. Zij nemen contact met je op en praten inhoudelijk met je over zaken waar je waarschijnlijk nog niet eerder mee te maken hebt gehad, terwijl zij hierin  gespecialiseerd zijn.  Als je niet dagelijks te maken hebt met het discussiëren met de tegenpartij over vergoedingen en afwikkeling van schade zie je gemakkelijk belangrijke zaken over het hoofd. Daarom is het belangrijk dat als je letselschade hebt opgelopen je iemand aan je zijde hebt die het voorstel van de tegenpartij beoordeelt en daarbij jouw belangen in de gaten houdt, je adviseert, maar ook namens jou discussieert met de tegenpartij.

Wanneer schakel ik een belangenbehartiger in?

Zolang je geen vaststellingsovereenkomst hebt ondertekend van de tegenpartij is het nooit te laat om een eigen belangenbehartiger in te schakelen. Wij komen als belangenbehartiger op voor jouw belangen bij het verhalen van je letselschade.

We lichten een aantal situaties toe waarin je ons kunt inschakelen:
1. Direct na een ongeval : Je bent betrokken geraakt bij een ongeval waarvoor iemand anders verantwoordelijk is en ervaart na dit ongeval lichamelijke  en/of psychische klachten.

2. (Eind)bod van de  tegenpartij: Je bent betrokken geraakt bij een ongeval waarvoor iemand anders verantwoordelijk is en de tegenpartij heeft hierover contact met jou opgenomen om de zaak met je te regelen.

3. Second opinion: Je hebt al een belangenbehartiger maar een second opinion over de behandeling van je zaak en of over het regelingsvoorstel.‍

Wat betekent inschakelen van belangenbehartiging voor jou?

Als je ons inschakelt om je belangen te behartigen je letselschade te verhalen kun jij je volledig op je herstel richten. Wij nemen je zoveel mogelijk werk uit handen, wij onderhouden de contacten met de tegenpartij, nemen alle stukken door en adviseren over de hoogte van de schade. Natuurlijk blijf jij degene die de beslissingen neemt na ontvangst van ons advies en/of voorstel. Een eindregeling wordt eerst aan jou voorgelegd en pas na jouw akkoord gaan we de schade bespreken met de tegenpartij.

Hoe stel ik mijn vraag of meld ik mijn schade?

Heb je een vraag of ben je benieuwd waar je recht op hebt? Chat met ons via Whatsapp, bel ons of laat een telefoonnummer achter op onze website, zodat wij je kunnen terugbellen en nader kunnen informeren.

Direct gratis advies van een letselschade jurist

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je je letselschade kunt claimen. Gelukkig vind je onze letselschadespecialisten in diverse vestigingen verspreid over het hele land. Er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. Ze vertellen je er graag meer over.

+3185-0735550 Contactformulier

Wil je meer informatie?

Laat jouw gegevens achter in het formulier. Wij bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen) terug om jouw zaak te bespreken. Vaak komen wij direct tot een advies m.b.t. je claim. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Laat je terugbellen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen).
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je direct weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Je betaalt als slachtoffer nooit, wij claimen de gemaakte kosten!

Neem contact op

Laat ons je situatie beoordelen

Leg jouw zaak aan ons voor en wij nemen contact met je op om jouw situatie te bespreken.

Ontdek jouw opties

Wie we zijn

ikclaimletselschade.nl is onderdeel van Pals Letselschade.

Ontdek hoe wij werken

Wat klanten van ons vinden

Onze experts

Carla Prins
Bert Heida
Kim van Beek
Lianne Hackeng
Kenny Hassink
Kristianne Meijer
Gertrud de Blaauw

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Wil je direct weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op