Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Wil je letselschade claimen?

Een ongeval kan zeer vervelend uitpakken. Zeker wanneer je persoonlijk letsel hebt. Je krijgt direct of indirect te maken met veel ongemakken en onvoorziene kosten. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Slachtoffer van een ongeval….En nu?

Jaarlijks raakt nog steeds een te groot aantal mensen gewond door verschillende soorten ongevallen. Ben je betrokken geraakt bij een ongeval en heb je letsel opgelopen waaruit schade voortvloeit? Bekijk dan welke stappen je kunt ondernemen.

Natuurlijk sta je er niet gelijk bij stil dat een ongeval forse schade met zich mee kan brengen. Vaak wordt het inkomen (deels) doorbetaald en kunnen vrienden/kennissen voor korte tijd hulp bieden. Vanaf het ongeval krijg je echter gelijk te maken met reiskosten, kosten eigen risico ziektekosten, inschakelen voor hulp thuis en in de tuin. Na enige tijd moet je hulp van buitenaf inschakelen en heb je vervoer nodig voor medische behandeling en verzorging en wat te denken van het niet meer terug kunnen keren in een eigen beroep bij blijvend letsel.

Hoe moet je dan verder? Wij zullen met je in gesprek gaan en samen met jou bespreken wat de beste oplossingen zijn,  je adviseren, contacten onderhouden met de verzekeraar en zorgen voor betaling van voorschotten rechtstreeks aan jou. Al deze werkzaamheden zijn kosteloos voor het slachtoffer omdat wij onze kosten gewoon indienen bij de verzekeraar van de tegenpartij en zij deze kosten beoordelen op redelijkheid. Wij zullen nooit kosten bij jou in rekening brengen.

Slachtoffer van een ongeval. En nu?

Jaarlijks raakt nog steeds een te groot aantal mensen gewond door allerlei soorten ongevallen. Ben je betrokken geraakt bij een ongeval en heb je letsel opgelopen waardoor je schade hebt? Bekijk dan welke stappen je kunt ondernemen.

Natuurlijk sta je er niet gelijk bij stil dat een ongeval forse schade met zich mee kan brengen. Vaak wordt je inkomen (deels) doorbetaald en kunnen vrienden of kennissen je voor korte tijd hulp bieden. Maar na het ongeval krijg je meteen te maken met reiskosten, kosten door het eigen risico van je ziektekostenverzekering en kosten voor het inschakelen van hulp voor thuis en in de tuin. Na een tijdje moet je hulp van buitenaf inschakelen en heb je vervoer nodig voor je medische behandeling en verzorging. En wat dacht je van het niet meer terug kunnen keren in je beroep als je letsel blijvend blijkt? Hoe moet je dan verder?

Wij zullen met je in gesprek gaan en samen met jou bespreken wat de beste oplossingen zijn, je adviseren, contacten onderhouden met de verzekeraar en ervoor zorgen dat er voorschotten aan je worden betaald. Al deze werkzaamheden zijn kosteloos voor jou als slachtoffer omdat wij onze kosten kunnen indienen bij de verzekeraar van de tegenpartij. Wij zullen dus nooit kosten bij jou in rekening brengen.

Ontdek of je kunt claimen

Een ongeval met letsel, wat nu?

Je hebt een ongeval gehad en hebt hierbij letsel opgelopen. Wat moet je dan eigenlijk doen? Het antwoord op deze vraag lees je in het stappenplan Letselschade.

Stappenplan Letselschade

Vul jouw gegevens in om het stappenplan bij letselschade te downloaden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten vinden:

Hoeveelheid klanten dat ons aanbeveelt:
100%
Klanten geven ons gemiddeld een:
8,9

Customer satisfaction

Greep uit de reacties: