Klanten geven ons gemiddeld een 8.9
Ruim 63.000 klanten kosteloos geholpen
Al 70 jaar bewezen succesvol
Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Wil je letselschade claimen?

Een ongeval kan zeer vervelend uitpakken. Zeker wanneer je persoonlijk letsel hebt. Je krijgt direct of indirect te maken met veel ongemakken en onvoorziene kosten. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Slachtoffer van een ongeval….En nu?

Jaarlijks raakt nog steeds een te groot aantal mensen gewond door verschillende soorten ongevallen. Ben je betrokken geraakt bij een ongeval en heb je letsel opgelopen waaruit schade voortvloeit? Bekijk dan welke stappen je kunt ondernemen.

Natuurlijk sta je er niet gelijk bij stil dat een ongeval forse schade met zich mee kan brengen. Vaak wordt het inkomen (deels) doorbetaald en kunnen vrienden/kennissen voor korte tijd hulp bieden. Vanaf het ongeval krijg je echter gelijk te maken met reiskosten, kosten eigen risico ziektekosten, inschakelen voor hulp thuis en in de tuin. Na enige tijd moet je hulp van buitenaf inschakelen en heb je vervoer nodig voor medische behandeling en verzorging en wat te denken van het niet meer terug kunnen keren in een eigen beroep bij blijvend letsel.

Hoe moet je dan verder? Wij zullen met je in gesprek gaan en samen met jou bespreken wat de beste oplossingen zijn,  je adviseren, contacten onderhouden met de verzekeraar en zorgen voor betaling van voorschotten rechtstreeks aan jou. Al deze werkzaamheden zijn kosteloos voor het slachtoffer omdat wij onze kosten gewoon indienen bij de verzekeraar van de tegenpartij en zij deze kosten beoordelen op redelijkheid. Wij zullen nooit kosten bij jou in rekening brengen.

Ontdek of je kunt claimen

Direct gratis advies van een letselschade jurist

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je je letselschade kunt claimen. Gelukkig vind je onze letselschadespecialisten in diverse vestigingen verspreid over het hele land. Er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. Ze vertellen je er graag meer over.

+3185-0735550 Contactformulier

Wat klanten van ons vinden

Wil je meer informatie?

Laat jouw gegevens achter in het formulier. Wij bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen) terug om jouw zaak te bespreken. Vaak komen wij direct tot een advies m.b.t. je claim. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Laat je terugbellen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze experts

Carla Prins
Bert Heida
Kim van Beek
Lianne Hackeng
Kenny Hassink
Kristianne Meijer
Gertrud de Blaauw

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Wil je direct weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op