Letselschade claimen omdat iemand je door een laaghangende zon heeft aangereden

Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Een laaghangende zon kan je het zicht belemmeren waardoor er hinderlijke situaties kunnen ontstaan. Meestal word je er door overvallen en kun je er maar weinig aan doen. Maar wat als een medeweggebruiker er door verrast wordt en jou aanrijdt? Vaak lijdt dit tot aanzienlijke schade. Niet alleen lichamelijk maar ook financieel. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn of haar verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Hoe we werken

Tijdens een intakegesprek beoordeelt een van onze letselschadespecialisten de haalbaarheid van je letselschadezaak. Je kunt rechtstreeks telefonisch contact met ons opnemen of een contactformulier op onze website invullen. Naar aanleiding van dit formulier zullen de letselschadejuristen van het intaketeam gratis en vrijblijvend telefonisch contact met je opnemen. Bel ons direct op 085 073 55 50.

In deze stap gaan we uitgebreid informatie verzamelen en de veroorzaker van je letsel namens jou aansprakelijk stellen. Nadat een van onze letselschade-experts je zaak in behandeling heeft genomen, plannen we een persoonlijk gesprek in. Dit gesprek kan bij jou thuis plaatsvinden maar kan je ook telefonisch of via videobellen voeren. Tijdens dit gesprek maak je kennis met je letselschade-expert en bespreek je onder andere de toedracht van het ongeval, de schade, de medische aspecten van je letsel, je inkomenssituatie, je opleiding, je sociale situatie en eventueel de eerste gemaakte kosten.

In deze stap gaat je letselschade-expert de volledige schade in kaart brengen en gaat hij of zij in onderhandeling met de tegenpartij. Je letselschade kan vaak pas worden afgewikkeld als je een medische eindsituatie hebt bereikt. Daarvan is sprake als je medische situatie stabiel is – vaak als alle medische behandeling zijn afgerond – of als je volledig bent hersteld. Ook kijken we of er op het gebied van je inkomen of werk een stabiele situatie is ontstaan.

Laat je terugbellen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je je letselschade kunt claimen. Gelukkig vind je onze letselschadespecialisten in diverse vestigingen verspreid over het hele land. Er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. Ze vertellen je er graag meer over.

Je raakt door een laaghangende zon betrokken bij een ongeval. Wat nu?

Raak je door een laaghangende zon betrokken bij een ongeval? Dan kun je de schade verhalen op de WA-autoverzekering van de tegenpartij. Ook als er sprake is van een eenzijdig ongeval kom je toch voor vergoeding in aanmerking als je een zogenaamde inzittendenverzekering hebt afgesloten.‍

Slachtoffer zijn is altijd erg vervelend. Vooral wanneer je hier lichamelijk of geestelijk letsel van overhoudt. Wanneer je behalve materiële schade ook letselschade oploopt, is het extra belangrijk om je goed bij te laten staan.

Hoe krijg je je letselschade vergoed na een aanrijding?

Wie moet je aansprakelijk stellen en hoe zorg je ervoor dat je schade vergoed wordt? Op welke vergoedingen heb je recht? En hoe zit het met smartengeld? Vragen waar je na een ongeval dat door iemand anders is veroorzaakt mee te maken krijgt. Als je een aanrijding hebt gehad, is het belangrijk dat je de veroorzaker zo snel mogelijk aansprakelijk stelt. Dit hoef je niet zelf te doen. Als je bij ons je schade meldt, gaan wij voor je aan de slag.

Heb je zelf een ongeval gehad? Of gaat het om een vriend(in) of familielid? Vraag dan nu een intakegesprek aan met een van onze schade-experts. Dit gesprek verplicht je tot niets. Pas na het na gesprek beslis je of je met ons verder wilt gaan. Wij kunnen je kosteloos bijstaan bij het verhalen van je letselschade.

Welke kosten kan je verhalen op de veroorzaker?

Als je betrokken bent geraakt bij een aanrijding is het erg belangrijk dat je alle kosten die je na de aanrijding maakt goed bijhoudt. Ook moet je hiervoor bewijs verzamelen. Denk bijvoorbeeld aan reiskosten die je maakt om een arts of fysiotherapeut te bezoeken. Maar ook kosten die voortkomen uit kapotte kleding, het eigen risico van je ziiektekostenverzekering en kosten voor hulp in de huishouding. Het zou zonde zijn als je vergeet welke kosten je hebt gemaakt terwijl je deze wel kunt claimen.

Naast deze kosten kun je ook kosten door gemist loon of gemist overwerk claimen en kosten door een verblijf in het ziekenhuis. Ook kun je recht hebben op smartengeld. Benieuwd of je in aanmerking komt voor schadevergoeding? Ontdek het hieronder.

Het verhalen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten namelijk op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Onze experts

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je ook een letselschadevergoeding kunt claimen. Doe de check of neem contact op.