Klanten geven ons gemiddeld een 8.9
Ruim 63.000 klanten kosteloos geholpen
Al 70 jaar bewezen succesvol

Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Letselschade claimen door een laaghangende zon

Een laaghangende zon belemmert je het zicht waardoor er hinderlijke situaties kunnen ontstaan. Meestal word je er door overvallen waardoor je er maar weinig aan kunt doen. Maar wat als een medeweggebruiker er door verrast wordt en een ongeval veroorzaakt? Vaak lijdt dit tot aanzienlijke schade. Niet alleen lichamelijk maar ook financieel. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Je raakt door een laaghangende zon betrokken bij een ongeval. Wat nu?

Raak je betrokken bij een ongeval door laaghangende zon? Dan is de schade te verhalen op de WA-autoverzekering van de tegenpartij. Ook als er sprake is van een eenzijdig ongeval kom je toch voor vergoeding in aanmerking wanneer je een zogenaamde inzittendenverzekering hebt afgesloten.‍

Slachtoffer zijn is altijd erg vervelend. Vooral wanneer je hier lichamelijk of geestelijk letsel van overhoudt. Wanneer je behalve materiële schade ook letselschade oploopt, is het extra belangrijk om je goed bij te laten staan.

Hoe krijg je je letselschade vergoed na een aanrijding?

Wie moet je aansprakelijk stellen en hoe zorg je ervoor dat je schade vergoed wordt? Op welke vergoedingen heb je recht? Hoe zit het met smartengeld? Vragen waar je na een ongeval dat door iemand anders is veroorzaakt mee te maken krijgt. Als je een aanrijding hebt gehad, is het belangrijk dat je de veroorzaker zo snel mogelijk aansprakelijk stelt. Dit hoef je niet zelf te doen. Als je bij ons je schade meldt, gaan wij voor je aan de slag.

Heb je zelf een ongeval gehad? Of gaat het om een vriend(in) of familielid? Vraag dan nu een intakegesprek aan met een van onze schade-experts. Dit gesprek verplicht je tot niets. Pas na het na gesprek beslis je of je met ons verder wilt gaan. Wij kunnen je kosteloos bijstaan bij het verhalen van uw letselschade.

Welke kosten kan je verhalen op de veroorzaker?

Als je betrokken bent geraakt bij een aanrijding is het erg belangrijk dat je alle kosten die je na de aanrijding maakt goed bijhoudt. Ook moet je hiervoor bewijs verzamelen. Denk bijvoorbeeld aan reiskosten die je maakt om een arts of fysiotherapeut te bezoeken. Maar ook kosten die voortkomen uit kapotte kleding, het eigen risico van ziektekosten en kosten voor hulp in de huishouding. Het zou zonde zijn als je vergeet welke kosten je hebt gemaakt terwijl je deze wel kunt claimen.

Naast deze kosten kun je ook kosten door gemist loon of gemist overwerk en kosten door een verblijf in het ziekenhuis claimen. Ook kun je recht hebben op smartengeld. Benieuwd of je in aanmerking komt voor schadevergoeding? Ontdek het hieronder!

Het verhalen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen de kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Direct gratis advies van een letselschade jurist

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je je letselschade kunt claimen. Gelukkig vind je onze letselschadespecialisten in diverse vestigingen verspreid over het hele land. Er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. Ze vertellen je er graag meer over.

+3185-0735550 Contactformulier

Wil je meer informatie?

Laat jouw gegevens achter in het formulier. Wij bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen) terug om jouw zaak te bespreken. Vaak komen wij direct tot een advies m.b.t. je claim. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Laat je terugbellen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze experts

Carla Prins
Bert Heida
Kim van Beek
Lianne Hackeng
Kenny Hassink
Kristianne Meijer
Gertrud de Blaauw

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Wil je direct weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op