Klanten geven ons gemiddeld een 8.9
Ruim 63.000 klanten kosteloos geholpen
Al 70 jaar bewezen succesvol

Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Letselschade claimen bij hoofdletsel

Letsel aan je hoofd veroorzaakt naast lichamelijke vaak ook psychische klachten. Door deze klachten ben je vaak minder zelfredzaam dan je van jezelf gewend bent. Als het letsel door een ander is veroorzaakt, kun je in aanmerking komen voor een schadevergoeding. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Je hebt hoofdletsel opgelopen door een ongeval. Wat nu?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar als je daardoor hoofdletsel oploopt, heeft dit vaak grote gevolgen. Hoofdletsel kan bijvoorbeeld ontstaan door een val van een trap, een verkeersongeval, een klap tegen je hoofd tijdens een sportwedstrijd of door mishandeling. De ernst van het letsel kan verschillend zijn, zoals een hoofdwond, een wond in je gezicht of een bot- of schedelfractuur. Ook is de ernst van een hersenschudding niet altijd direct duidelijk. De gevolgen hiervan kunnen later ontstaan of langer aanhouden dan gedacht.

Letsel aan je hoofd veroorzaakt naast lichamelijke vaak ook psychische klachten. Door deze klachten ben je vaak minder zelfredzaam dan je van jezelf gewend bent. Als het letsel door een ander is veroorzaakt, kun je in aanmerking komen voor een schadevergoeding.

Heb je recht op schadevergoeding? 

Wanneer je hoofdletsel hebt opgelopen door iemand anders dan kun je de veroorzaker aansprakelijk stellen en de schade verhalen in de vorm van een schadevergoeding.

Wat moet je doen om een schadevergoeding te krijgen?

Het is belangrijk om zo snel mogelijk de veroorzaker aansprakelijk te stellen. Dit hoef je niet zelf te doen. Als je bij ons je schade meldt, gaan wij voor je aan de slag.

Noteer zoveel mogelijk gegevens en bewaar informatie die betrekking heeft op het ongeval goed. Het kan belangrijke informatie zijn voor het verhalen van je schade.

Heb je zelf een ongeval gehad? Of gaat het om een vriend(in) of familielid? Vraag dan nu een intakegesprek aan met een van onze schade-experts. Dit gesprek verplicht je tot niets. Pas na het na gesprek beslis je of je met ons verder wilt gaan. Wij kunnen je kosteloos bijstaan bij het verhalen van je letselschade!

Welke kosten kun je verhalen op de tegenpartij?

Na een ongeval waar iemand anders voor aansprakelijk is, is het erg belangrijk dat je alle kosten die verband houden met het ongeval goed bijhoudt. Ook moet je hiervoor bewijs (nota’s, facturen etc.) verzamelen. Denk bijvoorbeeld aan reiskosten die je maakt om een arts of fysiotherapeut te bezoeken, kosten door kapotte kleding, schoenen of fiets, het eigen risico van ziektekosten en kosten voor hulp in de huishouding. Het zou zonde zijn als je vergeet welke kosten je hebt gemaakt terwijl je deze wel kunt claimen.

Naast deze kosten kun je ook gemist loon of overwerk, kosten door een verblijf in het ziekenhuis of smartengeld vergoed krijgen. Benieuwd of je recht hebt op een schadevergoeding? Ontdek het hieronder!

Het verhalen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen de kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Direct gratis advies van een letselschade jurist

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je je letselschade kunt claimen. Gelukkig vind je onze letselschadespecialisten in diverse vestigingen verspreid over het hele land. Er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. Ze vertellen je er graag meer over.

+3185-0735550 Contactformulier

Wil je meer informatie?

Laat jouw gegevens achter in het formulier. Wij bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen) terug om jouw zaak te bespreken. Vaak komen wij direct tot een advies m.b.t. je claim. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Laat je terugbellen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze experts

Carla Prins
Bert Heida
Kim van Beek
Lianne Hackeng
Kenny Hassink
Kristianne Meijer
Gertrud de Blaauw

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Wil je direct weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op