Klanten geven ons gemiddeld een 8.9
Ruim 63.000 klanten kosteloos geholpen
Al 70 jaar bewezen succesvol

Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Letselschade claimen bij een kop-staartbotsing

Een drukke avondspits, file, laaghangende zon, onoplettendheid. En voordat je het weet heb je een aanrijding. Een kop-staartbotsing is een van de meest voorkomende verkeersongelukken in Nederland. En je kunt er veel schade van ondervinden. Niet alleen lichamelijk maar ook financieel. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Je bent betrokken geraakt bij een kop-staartbotsing. Wat nu? 

Een kop-staart botsing heeft vaak letsel tot gevolg zoals nekklachten, rugklachten en whiplash. Bij een kop-staartbotsing is de achteroprijder meestal aansprakelijk voor je letselschade.

Hoe krijg je je letselschade vergoed?

Wie moet er aansprakelijk gesteld worden en hoe zorg je ervoor dat je schade vergoed wordt? Op welke vergoedingen heb je recht? Hoe zit het met smartengeld? Vragen waar je na een ongeval dat door iemand anders is veroorzaakt mee te maken krijgt. Bovendien levert een kop–staartbotsing met een whiplash tot gevolg vaak discussie op met de verzekeraar van de tegenpartij.‍

Wanneer je na een kop-staartbotsing letselschade hebt opgelopen, is het belangrijk om je goed bij te laten staan en zo snel mogelijk de veroorzaker aansprakelijk te stellen. Dit hoef je niet zelf te doen. Meld je schade zo snel mogelijk aan ons zodat wij de juridische en financiële afhandeling van de schade van je kunnen overnemen. Wij staan je bij en adviseren je bij het verhalen van je schade. Kortom, we behartigen al je persoonlijke belangen na een ongeval.

Waar heb je recht op?

De hoogte van de schadevergoeding is afhankelijk van verschillende factoren zoals de duur van je genezing, de mate van arbeidsongeschiktheid, de hinder die je nog steeds ondervindt en in hoeverre je volledig hersteld bent.

Verder is het voor de vergoeding van je schade erg belangrijk dat je alle kosten die verband houden met het ongeval goed bijhoudt. Ook moet je hiervoor bewijs verzamelen. Denk bijvoorbeeld aan reiskosten die je maakt om een arts of fysiotherapeut te bezoeken, kosten door kapotte kleding, het eigen risico van ziektekosten en kosten voor hulp in de huishouding. Het zou zonde zijn als je vergeet welke kosten je hebt gemaakt terwijl je deze wel kunt terugvorderen.

Naast deze kosten kun je ook kosten als gemist loon of gemist overwerk, kosten door een verblijf in het ziekenhuis of smartengeld claimen. Benieuwd of je recht hebt op schadevergoeding? Ontdek het hieronder!

Hoe meld je je schade?

Heb je zelf of een bekende van je een ongeval gehad? Vraag dan nu een intakegesprek aan met een van onze schade-experts. Dit gesprek verplicht je tot niets. Pas na het gesprek beslist je of je met ons verder wilt gaan.  Nadat je de schade online hebt gemeld, neemt een van onze schade-experts persoonlijk contact met je op. Je schade-expert stelt de tegenpartij aansprakelijk en regelt verder alles voor je. Het verhalen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen deze kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Direct gratis advies van een letselschade jurist

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je je letselschade kunt claimen. Gelukkig vind je onze letselschadespecialisten in diverse vestigingen verspreid over het hele land. Er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. Ze vertellen je er graag meer over.

+3185-0735550 Contactformulier

Wil je meer informatie?

Laat jouw gegevens achter in het formulier. Wij bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen) terug om jouw zaak te bespreken. Vaak komen wij direct tot een advies m.b.t. je claim. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Laat je terugbellen

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en we bellen je doorgaans binnen 2 uur (op werkdagen).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze experts

Carla Prins
Bert Heida
Kim van Beek
Lianne Hackeng
Kenny Hassink
Kristianne Meijer
Gertrud de Blaauw

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Wil je direct weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op