No cure no pay:
Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Letselschade claimen na een motorongeluk

Heb je een motorongeluk gehad? Er bestaat een kans dat je letselschade kunt claimen. Hoe dit precies zit lees je op deze pagina.

Je hebt als motorrijder een ongeval gehad en hebt letsel… Wat nu?

Als motorrijder ben je in het verkeer kwetsbaarder dan een automobilist en bij een aanrijding is het letsel wat je oploopt over het algemeen ernstiger dan het letsel van de bestuurder van een auto. De gevolgen zijn dan ook vaak groter. Vaak beland je na een ongeval in het ziekenhuis en heb je langere tijd nodig om te herstellen. Ook ben je vaak langer arbeidsongeschikt en kan dat soms verregaande gevolgen hebben.

Omdat de gevolgen vaak ernstiger zijn, is het zaak om voor je letselschade zo snel mogelijk een belangenbehartiger in te schakelen die jouw belangen behartigd, zoals Letselschaderegeling Westland. Meld je schade bij ons en wij nemen, in ieder geval binnen 1 werkdag maar vaak dezelfde dag nog, contact met je op.

Hoe claim ik een schadevergoeding na een aanrijding?

Als je een aanrijding hebt gehad is het zaak om zo snel mogelijk de veroorzaker aansprakelijk te stellen en ons als belangenbehartiger in te schakelen. Wij kunnen dan voor jou de nodige financiële voorschotten regelen voor de kosten die je maakt, zoals bijvoorbeeld voor het inschakelen van huishoudelijke hulp.

Daarnaast is het belangrijk om na de aanrijding een arts te bezoeken om het letsel vast te stellen. Met deze informatie lever je namelijk bewijs van het letsel. Dit is nodig om een (letsel)schadevergoeding te claimen.

Als belangenbehartiger helpen wij je met de financiële en juridische handelingen en zullen wij de contacten met de verzekeraar verzorgen.

Wij staan je kosteloos bij voor het verhalen van jouw letselschade!

Welke kosten kan ik verhalen op de veroorzaker?

Als je bent aangereden is het erg belangrijk dat je alle kosten die je maakt na de aanrijding goed bijhoudt en bewijs daarvan verzameld. Bijvoorbeeld de reiskosten die je maakt bij het bezoeken van een arts, maar ook kledingschade, eigen risico ziektekosten en hulp in de huishouding. Het zou zonde zijn als je vergeet welke kosten je hebt gemaakt, terwijl je deze wel kunt claimen.

Wanneer het letsel wat ernstiger is kun je ook kosten als loonschade, gemist overwerk, kosten in verband met verblijf in het ziekenhuis of smartengeld claimen. Benieuwd waar je nog meer recht op hebt? Ontdek het hieronder!

Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer dus volledig kosteloos. Wij verhalen de kosten op de tegenpartij.

Ben je benieuwd of jij recht hebt op vergoeding bij letselschade? Check het dan via onderstaande knop!

Ontdek of je kunt claimen

Een ongeval met letsel, wat nu?

Je hebt een ongeval gehad en hebt hierbij letsel opgelopen. Wat moet je dan eigenlijk doen? Het antwoord op deze vraag lees je in het stappenplan Letselschade.

Stappenplan Letselschade
Vul jouw gegevens in om het stappenplan bij letselschade te downloaden.
Bedankt, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wat onze klanten vinden:

Hoeveelheid klanten dat ons aanbeveelt:
100%
Klanten geven ons gemiddeld een:
9,6

Hoe tevreden onze klanten zijn:

Greep uit de reacties van 2019:

"Goede uitleg en goed (telefonisch) bereikbaar voor vragen en opmerkingen."
"De tijd voor me nemen bij telefonische contact maar ook de standvastigheid voor de schade claim."
"Zeer deskundige adviezen gehad, veel tijd en energie in ze zaak gestoken. Wat heeft geleid tot een heel mooi eindresultaat."