No cure no pay:
Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Ben je arbeidsongeschikt en wil je letselschade claimen?

Ben je arbeidsongeschikt geworden en benieuwd of je letselschade kunt claimen? Je leest het op deze pagina.

Je hebt letsel opgelopen na een ongeval en je bent arbeidsongeschikt geworden… Wat nu?

Soms zijn de gevolgen van een verkeersongeval of arbeidsongeval zo ernstig dat je tijdelijk of gedurende langere tijd niet kunt werken en dreigt je baan kwijt te raken.

Dan is het noodzakelijk om zo snel mogelijk een belangenbehartiger in te schakelen voor het goed behartigen van je belangen. De werkzaamheden van een belangenbehartiger bestaan namelijk niet alleen uit het claimen van een geld, maar wij beoordelen ook of er bijvoorbeeld een arbeidsdeskundige moet worden ingeschakeld om in gesprek te gaan met je werkgever en te bespreken op welke wijze je kunt re-integreren in je eigen werk of in een aangepaste functie. In sommige gevallen zal het nodig zijn om je om te scholen.

Zo vlak na een ongeval ben je hiermee natuurlijk zelf nog niet bezig want je bent bezig met je lichamelijke herstel en daar moet ook de focus op liggen. Neem na een ongeval daarom zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij voor jou aan de slag kunnen gaan.

Hoe claim ik een schadevergoeding na een ongeval?

Als je ons inschakelt dan stellen wij de tegenpartij aansprakelijk en treden wij zo spoedig mogelijk in contact met diens verzekeraar om jouw schade te verhalen.

Voor jou is het zaak om bewijzen van de kosten (huishoudelijke hulp, onderhoud huis en tuin, verlies van arbeidsvermogen) te verzamelen en te bewaren, zodat wij tijdig kunnen inschatten welke kosten je hebt gemaakt.

Daarnaast is het belangrijk om na de aanrijding een arts te bezoeken om het letsel vast te stellen. Met deze informatie lever je immers bewijs van het letsel. Dit is nodig om een (letsel)schadevergoeding te claimen.

Als belangenbehartiger helpen wij je met de financiële en juridische handelingen en zullen wij de contacten met de verzekeraar verzorgen.

Wij staan je kosteloos bij voor het verhalen van jouw letselschade!

Welke kosten kan ik verhalen op de veroorzaker?

Als er sprake is van arbeidsongeschiktheid, dan kun je gekort worden op je salaris, kan de verlenging van jouw arbeidscontract in gevaar komen of raak je zelfs je baan kwijt. Als ZZP-er zijn de gevolgen vaak groter, omdat er geen arbeidsongeschiktheidsverzekering is afgesloten.

De financiële gevolgen bij arbeidsongeschiktheid (verlies van arbeidsvermogen) zijn vaak groot en vormen feitelijk de grootste kostenpost bij letselschade voor een slachtoffer. Door ons gelijk in te schakelen, proberen wij de schade en dus de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid voor jou zoveel mogelijk te beperken.

Naast het verlies van arbeidsvermogen (en dus ook gemist overwerk) zijn er nog meer kosten die voor vergoeding in aanmerking kunnen komen, zoals reiskosten die je maakt voor het bezoeken van een arts, maar ook kledingschade, eigen risico ziektekosten, kosten voor verblijf in het ziekenhuis, hulp in de huishouding en smartengeld. Het is belangrijk dat je van de gemaakte onkosten de bewijzen verzameld en via ons indient, zodat je jezelf niet te kort doet.

Benieuwd waar je nog meer recht op hebt? Ontdek het hieronder!

Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen onze kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Een ongeval met letsel, wat nu?

Je hebt een ongeval gehad en hebt hierbij letsel opgelopen. Wat moet je dan eigenlijk doen? Het antwoord op deze vraag lees je in het stappenplan Letselschade.

Stappenplan Letselschade
Vul jouw gegevens in om het stappenplan bij letselschade te downloaden.
Bedankt, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wat onze klanten vinden:

Hoeveelheid klanten dat ons aanbeveelt:
100%
Klanten geven ons gemiddeld een:
9,6

Hoe tevreden onze klanten zijn:

Greep uit de reacties van 2019:

"Goede uitleg en goed (telefonisch) bereikbaar voor vragen en opmerkingen."
"De tijd voor me nemen bij telefonische contact maar ook de standvastigheid voor de schade claim."
"Zeer deskundige adviezen gehad, veel tijd en energie in ze zaak gestoken. Wat heeft geleid tot een heel mooi eindresultaat."