No cure no pay:
Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Letselschade claimen bij een aanrijding?

Hoe voorzichtig we ook zijn, een aanrijding door een auto kan altijd gebeuren. Naast de materiële schade van zo'n aanrijding is er helaas ook vaak persoonlijk letsel. In veel van zulke gevallen heb je recht op een schadevergoeding. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos, wij verhalen de kosten op de tegenpartij.

Aangereden door een auto....
En nu?

We hopen allemaal dat het ons nooit overkomt: aangereden worden door een auto. Naast de pijnklachten en psychologische klachten lijd je ook vaak financiële schade en maak je onkosten. In de meeste gevallen kun je daarvoor een schade en smartengeldclaim indienen.

Soms lijken de klachten mee te vallen na een ongeval, maar valt het daarna tegen nadat de adrenaline is uitgewerkt. Ga daarom na een aanrijding altijd even naar een huisarts om de klachten en het letsel vast te leggen, zodat ze medisch vaststaan. Meld een schade ook gelijk aan via onze website, zodat wij de juridische en financiële afhandeling van de schade kunnen overnemen. Zorg ervoor dat je altijd gegevens noteert van de tegenpartij of diens kenteken.

Als een tegenpartij niet verzekerd blijkt of onbekend is gebleven (doorrijder) dan kun je mogelijk terecht bij het Waarborgfonds. Hiervoor moet je wel aan bepaalde vereisten voldoen, zoals een proces verbaal op laten maken, getuigenverklaringen hebben of aan kunnen tonen dat het ongeval alleen door een motorrijtuig veroorzaakt kan zijn. Er is een laag eigen risico van toepassing die altijd wordt ingehouden, maar je letselschade kun je claimen.

Hoe claim ik een schadevergoeding na een aanrijding?

Als je een aanrijding hebt gehad is het zaak om zo snel mogelijk de veroorzaker aansprakelijk te stellen. Daarnaast is het belangrijk om direct na de aanrijding een arts te bezoeken om het letsel vast te stellen. Met deze informatie lever je bewijs van het letsel. Dit is nodig om een schadevergoeding te claimen.

Wij kunnen je gratis bijstaan bij het verhalen van jouw letselschade!

Welke kosten kan ik verhalen op de veroorzaker?

Als je bent aangereden is het erg belangrijk dat je alle kosten die je maakt na de aanrijding goed bijhoudt en bewijs daarvan verzameld. Bijvoorbeeld de reiskosten die je maakt bij het bezoeken van een arts, maar ook kledingschade, eigen risico ziektekosten en hulp in de huishouding. Het zou zonde zijn als je vergeet welke kosten je hebt gemaakt, terwijl je deze wel kunt claimen.

Naast deze kosten kun je ook kosten als loonschade, gemist overwerk, kosten in verband met verblijf in het ziekenhuis of smartengeld claimen. Benieuwd waar je nog meer recht op hebt? Ontdek het hieronder!

Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen de kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Een ongeval met letsel, wat nu?

Je hebt een ongeval gehad en hebt hierbij letsel opgelopen. Wat moet je dan eigenlijk doen? Het antwoord op deze vraag lees je in het stappenplan Letselschade.

Stappenplan Letselschade
Vul jouw gegevens in om het stappenplan bij letselschade te downloaden.
Bedankt, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wat onze klanten vinden:

Hoeveelheid klanten dat ons aanbeveelt:
100%
Klanten geven ons gemiddeld een:
9,6

Hoe tevreden onze klanten zijn:

Greep uit de reacties van 2019:

"Goede uitleg en goed (telefonisch) bereikbaar voor vragen en opmerkingen."
"De tijd voor me nemen bij telefonische contact maar ook de standvastigheid voor de schade claim."
"Zeer deskundige adviezen gehad, veel tijd en energie in ze zaak gestoken. Wat heeft geleid tot een heel mooi eindresultaat."