No cure no pay:
Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Je been gebroken? Claim letselschade!

Heb jij je been gebroken door de schuld van een ander? Dan kun je diegene aansprakelijk stellen voor jouw schade.

Je been gebroken....
En nu?

Heb jij bij een ongeval een gebroken been opgelopen dan doe je er goed aan ons in te schakelen. Soms genezen deze letsels zonder verdere beperkingen, maar wanneer de breuken vlakbij of in een gewricht zitten dan kan er een groter risico bestaan op slijtage. Hetzelfde geldt natuurlijk wanneer er plaatmateriaal of schroeven in je lichaam is aangebracht. De letsel hoeven niet beperkt te zijn tot beenletsel maar kan ook bestaan uit heup – en bekkenletsel, voetletsel en rugletsel.

Onze medisch adviseur beoordeelt de medische informatie en adviseert u en ons over het verloop van het letsel en de verwachting voor de toekomst. Bij ernstige klachten kan een volgende operatie nodig zijn of zal er bijvoorbeeld een knieprothese moeten worden geplaatst in de toekomst. Dit kan verstrekkende gevolgen hebben voor de schaderegeling.

Wie is aansprakelijk voor mijn letsel?

In veel gevallen weet het slachtoffer niet dat een ander aansprakelijk is voor de geleden schade. Maar in veel gevallen is er wel degelijk iemand aansprakelijk voor de schade. Denk bijvoorbeeld aan wanneer je uitglijdt over een natte vloer of struikelt over de troep van een ander. Weet je niet zeker of een ander aansprakelijk is? Neem dan gerust contact op of doe de letselschade check.

Hoe kan ik schade claimen?

Ben je benieuwd of jij letselschade kunt claimen? Je ontdekt het hieronder. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen de kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Een ongeval met letsel, wat nu?

Je hebt een ongeval gehad en hebt hierbij letsel opgelopen. Wat moet je dan eigenlijk doen? Het antwoord op deze vraag lees je in het stappenplan Letselschade.

Stappenplan Letselschade
Vul jouw gegevens in om het stappenplan bij letselschade te downloaden.
Bedankt, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wat onze klanten vinden:

Hoeveelheid klanten dat ons aanbeveelt:
100%
Klanten geven ons gemiddeld een:
9,6

Hoe tevreden onze klanten zijn:

Greep uit de reacties van 2019:

"Goede uitleg en goed (telefonisch) bereikbaar voor vragen en opmerkingen."
"De tijd voor me nemen bij telefonische contact maar ook de standvastigheid voor de schade claim."
"Zeer deskundige adviezen gehad, veel tijd en energie in ze zaak gestoken. Wat heeft geleid tot een heel mooi eindresultaat."