No cure no pay:
Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Ben je door een hond gebeten en wil je letselschade claimen?

Wanneer je bent gebeten door een hond kun je in veel gevallen letselschade claimen. Hierbij wordt de eigenaar van de hond aansprakelijk gesteld, en worden de kosten verhaald bij de tegenpartij.

Ik ben gebeten....
En nu?

Ben je zomaar aangevallen door een hond,  dan kun je de eigenaar van de hond aansprakelijk stellen. De eigenaar zal dan waarschijnlijk de schade op zijn aansprakelijkheidsverzekering kunnen claimen. Het is belangrijk om de persoonlijke gegevens van de tegenpartij te noteren.

Een hondenbeet kan veel schade veroorzaken. Zo hebben we het over emotionele schade, letselschade en schade aan materialen. Zo kan de beet leiden tot een infectie, angst, littekens en meer.

Is het baasje van de hond aansprakelijk?

Het baasje van de hond is altijd aansprakelijk voor de schade die is veroorzaakt door de hond. Deze aansprakelijkheid geldt niet alleen voor de beet van de hond, maar ook de eventuele schade die daarop volgt, zoals een infectie, litteken of emotionele schade.

De eigenaar heeft mij gewaarschuwd..

Ook wanneer de eigenaar van de hond niet schuldig is aan de schade is deze nog wel aansprakelijk. Het maakt voor de wet niet uit of de hond heeft losgelopen of dat de eigenaar jou gewaarschuwd heeft, de eigenaar van de hond blijft aansprakelijk.

Bent je benieuwd of jij letselschade kunt claimen? Je ontdekt het hieronder. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen de kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Een ongeval met letsel, wat nu?

Je hebt een ongeval gehad en hebt hierbij letsel opgelopen. Wat moet je dan eigenlijk doen? Het antwoord op deze vraag lees je in het stappenplan Letselschade.

Stappenplan Letselschade
Vul jouw gegevens in om het stappenplan bij letselschade te downloaden.
Bedankt, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wat onze klanten vinden:

Hoeveelheid klanten dat ons aanbeveelt:
100%
Klanten geven ons gemiddeld een:
9,6

Hoe tevreden onze klanten zijn:

Greep uit de reacties van 2019:

"Goede uitleg en goed (telefonisch) bereikbaar voor vragen en opmerkingen."
"De tijd voor me nemen bij telefonische contact maar ook de standvastigheid voor de schade claim."
"Zeer deskundige adviezen gehad, veel tijd en energie in ze zaak gestoken. Wat heeft geleid tot een heel mooi eindresultaat."