No cure no pay:
Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Letselschade claimen bij een whiplash?

Veel mensen hebben na een auto ongeluk last van een whiplash. Door het plotselinge naar voor en achter bewegen van het hoofd ontstaan vaak nekklachten. In veel gevallen kun je hiervoor letselschade claimen. Ben je benieuwd hoe dit zit? Je leest het op deze pagina.

Whiplash na een ongeluk....
En nu?

De klachten ontstaan vaak na een kop-staart aanrijding of een aanrijding met een forse impact. Je hebt hierbij vaak last van cognitieve klachten simpel gezegd klachten die van de buitenkant niet zichtbaar zijn. Reden des te meer om na het ongeval medische hulp te zoeken om de klachten en het letsel te laten vastleggen. Schakel na het ongeval een belangenbehartiger in zoals LSR Westland en ga niet zelf in discussie met een verzekeraar die namens de tegenpartij optreed. De belangen van een verzekeraar zijn uiteindelijk vaak niet dezelfde als van een letselschade slachtoffer.

Iemand aansprakelijk stellen bij een whiplash

Als je een aanrijding hebt gehad is het zaak om zo snel mogelijk de veroorzaker aansprakelijk te stellen. Daarnaast is het belangrijk om direct na de aanrijding een arts te bezoeken om het letsel vast te stellen. Met deze informatie lever je bewijs van het letsel. Dit is nodig om een schadevergoeding te claimen.

Wij kunnen je gratis bijstaan bij het verhalen van jouw letselschade!

Hoeveel schadevergoeding kan ik krijgen bij een whiplash?

De hoogte van de schadevergoeding waar je recht op hebt bij een whiplash is afhankelijk van verschillende factoren. Vooral de duur van de genezing, de mate van arbeidsongeschiktheid, welke hinder je nog steeds ondervindt en of je volledig hersteld bent speelt hierin een rol.

Ben je benieuwd of jij ook schadevergoeding kunt krijgen? Ontdek het door op onderstaande knop te klikken. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen de kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Een ongeval met letsel, wat nu?

Je hebt een ongeval gehad en hebt hierbij letsel opgelopen. Wat moet je dan eigenlijk doen? Het antwoord op deze vraag lees je in het stappenplan Letselschade.

Stappenplan Letselschade
Vul jouw gegevens in om het stappenplan bij letselschade te downloaden.
Bedankt, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wat onze klanten vinden:

Hoeveelheid klanten dat ons aanbeveelt:
100%
Klanten geven ons gemiddeld een:
9,6

Hoe tevreden onze klanten zijn:

Greep uit de reacties van 2019:

"Goede uitleg en goed (telefonisch) bereikbaar voor vragen en opmerkingen."
"De tijd voor me nemen bij telefonische contact maar ook de standvastigheid voor de schade claim."
"Zeer deskundige adviezen gehad, veel tijd en energie in ze zaak gestoken. Wat heeft geleid tot een heel mooi eindresultaat."