No cure no pay:
Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Letselschade claimen na een ongeval op school?

Heb jij of heeft jouw kind een ongeval gehad op school? In sommige gevallen heb je recht op letselschade vergoeding voor de materiële, immateriële of emotionele schade.

Ongeluk gehad op school....
En nu?

Heb jij of heeft jouw kind een ongeluk gehad op school? Dan heb je in sommige gevallen recht op een schadevergoeding. Deze vergoeding is niet alleen voor het lichamelijke letsel, zoals een gebroken been, maar ook voor materiële schade zoals kapotte kleding.

Wie is aansprakelijk?

De school is niet altijd aansprakelijk voor de schade bij een ongeval. Scholen hebben een inspanningsverplichting, dit houdt in dat zij alle inspanningen en maatregelen moeten nemen die verwacht kunnen worden van een school om ongelukken te voorkomen. Wanneer zij hier niet aan voldoen, zijn zij vaak wel aansprakelijk voor de schade.

Hoe claim ik letselschade?

Wanneer de school aansprakelijk blijkt te zijn voor de schade dan dien je deze aansprakelijk te stellen. Je meldt wat er is gebeurd, wie aansprakelijk is en dat je alle schade vergoed wilt zien.

Ben je benieuwd of jij letselschade kunt claimen? Je ontdekt het hieronder. Het claimen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen de kosten op de tegenpartij.

Ontdek of je kunt claimen

Een ongeval met letsel, wat nu?

Je hebt een ongeval gehad en hebt hierbij letsel opgelopen. Wat moet je dan eigenlijk doen? Het antwoord op deze vraag lees je in het stappenplan Letselschade.

Stappenplan Letselschade
Vul jouw gegevens in om het stappenplan bij letselschade te downloaden.
Bedankt, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wat onze klanten vinden:

Hoeveelheid klanten dat ons aanbeveelt:
100%
Klanten geven ons gemiddeld een:
9,6

Hoe tevreden onze klanten zijn:

Greep uit de reacties van 2019:

"Goede uitleg en goed (telefonisch) bereikbaar voor vragen en opmerkingen."
"De tijd voor me nemen bij telefonische contact maar ook de standvastigheid voor de schade claim."
"Zeer deskundige adviezen gehad, veel tijd en energie in ze zaak gestoken. Wat heeft geleid tot een heel mooi eindresultaat."